Uutiset ja artikkelit

Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan punanutussa jatkavalla Jesse Niinisaarella sekä Kouvolan KooKoon U20 SM-miehistöstä saapuvilla Vili Kolsilla ja Veeti Kaplaksella.
Suomi-sarjamiehistönsä kasauksessa jo varsin hyvään alkuvauhtiin päässyt Titaanit on solminut sopimukset kahden puolustajan kanssa.
Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry ovat tehneet yhteistyötä yhteisjoukkuein tähän asti muutamassa ikäluokassa. Nyt junioriseurojen johtokunnat ovat tehneet päätöksen yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.
Titaanit on sorvannut ensimmäiset pelaajasopimuksensa edessä siintävää Suomi-sarjakautta 2021–2022 silmällä pitäen.
Titaanien kasvatti ja kiekkoilijan uransa aikanaan auvoisella 1980-luvulla Titaani-Juniorien hoteissa legendaarisessa Kumiglobenissa aloittanut Ossi Louhivaara päättää ammattilaisuransa kuluvaan kevääseen 2021.
Olipahan pudotuspelisarja... jos joku vielä väittää, ettei Suomi-sarjajääkiekko ole viihdyttävää ja tunteita herättävää seurattavaa, täytyy syvästi ihmetellä. ”Villi kortti” –kierroksen ratkaisseessa kolmannessa osaottelussa Nokialla aivan kaiken kaukaloon jättänyt Kotkan Titaanit voi olla erittäin ylpeä suorituksestaan, vaikka kärsikin lopulta todella kitkerän jatkoerätappion Pyrylle maalein 6-5 (2-0, 0-3, 3-2, 1-0), sillä ei paremmalle ole ikinä häpeä hävitä.
KSOY Areenalla lauantai-iltana mitelty ”villi kortti” –kierroksen toinen osaottelu piti sisällään suuren draaman kaaren ja päättyi lopulta todella jännittävien vaiheiden jälkeen Kotkan Titaanien hurjiin tuuletuksiin, kun ensimmäistä jatkoerää oli ehditty vääntää reilun kahden minuutin verran. Punanuttujen juhlat käynnisti Rene Hiekkataipaleen karmea piiska suoraan Leevi Pekkarisen voittamasta p-pistealoituksesta, joka lennätti kumimuikun Pyryn nuottaan ja siivitti Titaanit 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0) –jatkoerävoittoon.
Suomi-sarjan pudotuspelit ovat aivan eri maailma, kuin mitä normaalit runkosarjakahinat. Sen sai keskiviikkona Nokialla vieraillut Kotkan Titaanit karusti kokea, sillä selkeästi valmiimpana ”villi kortti” –kierroksen avausosaotteluun hyökännyt Pyry pisti homman pakettiin reilussa 16 minuutissa ja nappasi lopulta itselleen ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan maalein 8-2 (7-1, 0-1, 1-0).
Suomi-sarjan pudotuspelit – kyseinen sanapari on Kotkan Titaanien yhteydessä lausuttu viimeksi keväällä 2018. Myös silloin vastus oli täysin sama kuin nyt keskiviikkona starttaavalla ”villi kortti” –kierroksella eli Nokian Pyry. Punanutuille tarjoutuu siis oiva paikka kalavelkojen takaisinmaksuun, jonka myötä odotettavissa on varsin värikäs paras kolmesta –periaatteella miteltävä ottelusarja.
Suomi-sarjan runkosarjassa 11. sijalle yltänyt Kotkan Titaanit aloittaa kuluvan kevään pudotuspelitaipaleensa kohtaamalla varmasti erittäin värikkäässä ”villi kortti” –kierroksen ottelusarjassa 6. sijoittuneen Nokian Pyryn.
RSS ATOM