Uutiset ja artikkelit

Suomi-sarjan runkosarjataulukossa tällä hetkellä 8. sijalla oleva Kotkan Titaanit vahvistuu sekä samalla myös heikkenee yhden pelimiehen verran.
Kahden perättäisen voiton myötä juuri pudotuspeliviivan päällä majaileva Kotkan Titaanit lähtee sekä parantelemaan että samalla turvaamaan asemiaan tulevan viikonlopun kamppailuissa. Mikään pelkkä pala kakkua kyseisen suunnitelman toteuttaminen ei kuitenkaan tule olemaan, sillä vastaan asettuvat HC Giants sekä Riemu himoitsevat punanuttujen päänahkaa ja ovat varmasti valmiita tekemään kaikkensa kotkalaiset lyödäkseen.
Kotkan Titaanit oli perjantai-iltana raijannut KSOY Areenalle ”Sirkus Sariolan norsuineen päivineen” ja kutsunut niin katsojat kuin vierasjoukkue Järvenpään Haukatkin viihtymään täydet 60 minuuttia kestäneen Suomi-sarjativolin pyörteissä mukana. Haukoille pyöritys kävi lopulta kuitenkin aivan liian rajuksi, sillä punanutut tyrmäsivät vieraansa tylysti kanveesiin ja pitivät kaikki kolme sarjapistettä itsellään roisin 9-2 (1-0, 5-1, 3-1) –voittolukemin.
Kuluva kiekkoviikko on Kotkan Titaaneille siinä mielessä poikkeuksellinen, että se pitää sisällään vain yhden koitoksen, joka mitellään vieläpä KSOY Areenalla. Kotkaan vieraaksi saapuva Järvenpään Haukat on punanutuille tullut vuosien saatossa erittäin tutuksi ja osittain jopa rakkaaksikin kiistakumppaniksi, joten perjantai-illan karkelosta on jälleen odotettavissa varsin värikäs tapahtuma.
Kotkan Titaanit joutuu seuraavien viikkojen ajan tulemaan toimeen ilman hyökkääjä Anton Hyvärisen sekä puolustaja Tomi Keijosen palveluksia.
Jos markkinoi Mestis itseään Suomen viihdyttävimpänä lätkäsarjana, niin kovin paljoa ei Suomi-sarja loppupeleissä taakse jää. Tästä saatiin jälleen kerran oiva todiste lauantai-iltana KSOY Areenalla, kun isäntänä kaukalossa häärinyt Kotkan Titaanit ja vierailevana yhdistelmänä esiintynyt Laser HT järjestivät aina jatkoajalle saakka venyneen trillerin, joka päättyi lopulta punanuttujen riemukkaaseen 6-5 (2-0, 2-4, 1-1, 1-0) –kotivoittoon.
Isät vastaan pojat (11.10.2019)
Kotkan Titaanien odotettu paluu KSOY Areenalle ja kotiyleisön eteen ei mennyt niin kuin Strömsössä. Kotkassa perjantai-iltana vieraillut Kiekko-Espoo nimittäin näytti niin isännilleen kuin peliä seuraamaan saapuneille 336 katsojalle miksi sitä tituleerataan yhdeksi Suomi-sarjan mestarisuosikeista ja vei kamppailun lopulta selvästi nimiinsä maalein 2-9 (0-4, 0-4, 2-1).
Viiden perättäisen vierasottelun mittaisen putkensa viime sunnuntaihin päättänyt Kotkan Titaanit tekee tulevana viikonloppuna paluun takaisin tutulle ja turvalliselle KSOY Areenalleen yhdessä aina viihdyttävän Suomi-sarjakiekon kanssa. Vieraakseen vahvahkon alkukiihdytyksen sarjaan ottaneet punanutut saavat kaksi ennakkoon vahvaa vihulaista, kun Kiekko-Espoo ja oululaisyhdistelmä Laser HT saapuvat Kotkaan testaamaan isäntiensä pelivireen.
Eilisestä Seinäjoen kamppailusta täydellisesti kasvonsa pessyt Kotkan Titaanit esitti Nokialla sunnuntai-iltana hienon 60-minuuttisen. Punanutut joutuivat kuitenkin hurjasta taistelustaan huolimatta taipumaan todella suolaiselta maistuneeseen tappioon, sillä kotijoukkueena esiintynyt Pyry vei päätöserän osumiensa turvin pelin lopulta nimiinsä lukemin 4-2 (1-1, 1-1, 2-0).
Vahvan alun Suomi-sarjan runkosarjaan saanut Kotkan Titaanit lähti hamuamaan jatkoa tuloksekkaalle menolleen, punanuttujen matkattua lauantaina S-Kiekon vieraaksi Seinäjoelle. Jouppilanvuoren jäähalli osoittautui kotkalaisille kuitenkin varsin tylyksi paikaksi, sillä isännät nuijivat vieraansa todella tylysti ja lopulta täysin ansaitusti tainnoksiin maalein 6-2 (3-0, 2-1, 1-1).
RSS ATOM