Uutiset ja artikkelit

Titaanit pelaa minimitavoitteenaan olleissa Suomi-sarjan pudotuspeleissä kaudella 2021–2022! Asia varmistui sunnuntai-iltana Vaasan Koulunäkki Areenalla käydyssä runkosarjan päätöskierroksen kamppailussa, jossa punanutut kepittivät Kotkaan vieraaksi saapuneen Raahe-Kiekon jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 4-2 (0-0, 2-1, 2-1).
Pakkovoiton ottaminen ei ikinä ole helppo juttu. Sen sai Titaanit lauantai-iltaisessa kotiottelussaan huomata, eikä selkeästi kovien panosten kamppailua jännittäneen punanuttumiehistön urakkaa helpottanut yhtään se, että Kotkaan vieraaksi saapunut Laser HT oli varmasta karsintoihin joutumisestaan huolimatta päättänyt taistella viimeiseen hengeen vetoon asti jaossa olleista kolmesta sarjapisteestä.
Tulos tai ulos (11.3.2022)
Otsikko kertoo kaiken oleellisen Titaanien edessä olevan viikonlopun kotiotteluiden panoksista. Kotkalaiset paketoivat Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa mitä herkullisimmista lähtökohdista, sillä pudotuspelipaikkataistelun suhteen kaikki valtit ovat punanuttujen omissa käsissä ja voittamalla sekä Vaasan Koulunäkki Areenalle vieraaksi saapuvan Laser HT:n että Raahe-Kiekon, ei titaanimiehistön tarvitse muiden apuja kauden jatkumisen suhteen kevään kovissa karkeloissa pyydellä.
Jos joku oletti, että keskiviikkoiltaisesta Seiskatien herruustaistosta tulee hurjassa voittoputkessa olevan kotijoukkue Porvoon Huntersin yksipuolinen näytös, joutui hän varmasti pettymään. Sarjakärkeä ennakkoluulottomasti Kokonniemen jäähallissa haastamaan lähtenyt Titaanit nimittäin pisti porvoolaisisäntänsä oikeasti tekemään hommia voittosuoransa jatkumisen eteen, taipuen kuitenkin kovan taistelun jälkeen lopulta harmittavan niukkaan 3-2 (0-2, 3-0, 0-0) –tappioon.
Suomi-sarjan runkosarjan viimeisen viikon askelmerkit ovat titaanileirissä harvinaisen selvät. Tällä haavaa 10. sijalla majailevat kotkalaiset tarvitsevat vielä lisää pisteitä plakkariinsa, jotta taistelu jatkuisi pudotuspeleissä, mutta helpolla kyseinen tavoite ei tule missään nimessä täyttymään, kiitos muun muassa keskiviikkoiltana Porvoossa vastaan asettuvan sarjakärki-Huntersin.
Titaanien alunperin kolmen ottelun suuruiseksi suunniteltu kiekkoviikko supistui lopulta torstaiseen Jyväskylän vierailuun, sillä myös lauantaina Kotkaan tulossa olleessa Laser HT:ssa on todettu koronavirustartuntoja.
Vahvassa kevätvireessä oleva Titaanit kävi torstai-illan kunniaksi toistamiseen lyhyen ajan sisällä Jyväskylässä esittelemässä taitojaan nyt tosin vastustajana olleelle D-Kiekolle. Tiukasti kolmella kentällisellä taistellut punanuttumiehistö ei päästänyt Suomi-sarjan runkosarjataulukon kakkosta todellakaan helpolla, mutta joutui kuitenkin lopulta polvistumaan parempansa edessä maalein 7-4 (2-1, 2-2, 3-1).
Vahvassa myötäisessä kulkeva ja kolme edeltävää Suomi-sarjan runkosarjakamppailuaan nimiinsä vienyt Titaanit janoaa lisää onnistumisia tililleen. Syy siihen on pläkkiselvä, sillä punanuttujen tavoitteena oleva pudotuspelipaikka ei vielä ole kirkossa kuulutettu asia. Sen myötä tulevissa koitoksissa vastaan asettuvat D-Kiekko ja Laser HT saavat pistää parastaan pöytään, mikäli mielivät itseluottamusta uhkuvan kotkalaisrevohkan kaataa.
Koronavirustartunnat ovat taas kerran aiheuttaneet sen, että Suomi-sarjan runkosarjan otteluohjelmaan joudutaan tekemään muutoksia pelipäivien suhteen.
Kyllä huomaa, että kevät tekee tuloaan. Selkein merkki siitä on punanuttujen kokoajan parantunut pelivire, joka tuottaa tällä hetkellä hedelmää enemmän kuin se kuuluisa laki sallii. Titaanit nimittäin jatkoi sunnuntaina Jyväskylässä mitellyssä Suomi-sarjan runkosarjaottelussa siitä, mihin se edeltävänä iltana kotikaukalossaan jäi, tyrmäämällä peliä isännöineen Riemun tyylipuhtaasti kanveesiin 0-6 (0-3, 0-2, 0-1) –”lumierälukemin”!
RSS ATOM