Uutiset ja artikkelit

Titaanien syyskuun lopulla alkavan Suomi-sarjakauden 2018–2019 kausikortit ovat myynnissä ja ne sisältävät punanuttujen viihdyttävien kotiotteluiden ohella nyt myös yhden KooKoon liigakotiottelun!
Viime syksynä pitkästä aikaa ”henkiin herätetty” jääkiekkoilun Suomen Cup kokee pelitavallisia muutoksia kaudelle 2018–2019.
Kymenlaaksolainen jääkiekkoilu ottaa Titaanien ja KooKoon uuden yhteistyösopimuksen myötä harppauksen eteenpäin.
Kotkan Titaanien viime viikon lopulla järjestämä kaksipäiväinen try-out –tapahtuma keräsi KSOY Areenan kapeaan kaukaloon varsin mukavankokoisen pelaajakatraan taitojaan esittelemään.
Titaanien A-nuorissa löytyy pelipaikkoja 1997–2000-syntyneille pelaajille.
Tuo romusi Kotkan Titaanien ja Kuusakoski Recycling Oy:n yhteiseen KSOY Areenan parkkipaikalla sijaitsevaan keräyspisteeseen!
KSOY Areenalla järjestetään huhtikuun lopulla Remontoi & Rakenna –messut, joiden toteutuksessa myös Kotkan Titaanit on vahvasti mukana!
Kotkan Titaanien kausikorttimyynti Suomi-sarjakaudelle 2018–2019 on polkaistu käyntiin merkittäviä tarjouksia sisällään pitävän ”huhtikuun hulinan” merkeissä!
Kiinnostaako pelaaminen Suomi-sarjajoukkueessa? Jos vastasit kyllä, tule näyttämään taitosi KSOY Areenalla 12.–13.4.2018 järjestettävässä Titaanien try-out –tapahtumassa!
Kotkan Titaanit on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa Suomi-sarjakaudelle 2018–2019. Sen lisäksi punanutut ovat täydentäneet myös valmennusryhmäänsä.
RSS ATOM