Uutiset ja artikkelit

Edellisiltana hurjan taistelutahdon ja siihen nojanneen peli-ilmeen siivittämän voittokantaan päässyt Titaanit jatkoi sunnuntaina nousujohteisen tuloskuntonsa pönkittämistä. Kotkassa vieraillut D-Kiekko pisti isäntänsä jälleen erittäin kovaan testiin, muttei lopulta voinut paremmalleen mitään, punanuttujen kirittyä kolmen osuman takaa-ajoasemasta makeaan 5-4 vl (0-2, 3-2, 1-0, 0-0) –kotivoittoon.
Titaanit alkaa iltojen pimetessä saada jälleen peliään uomiinsa. Siitä viimeisin osoitus todistettiin lauantai-iltana KSOY Areenalla, jossa isolla sydämellä taistelleet ja kamppailun aikana rutosti alivoimaa tappaneet punanutut makselivat potut pottuina Kotkassa vierailleelle Riemulle ja pitivät kaikki kolme sarjapistettä ansaitusti itsellään lopulta maalein 5-2 (2-2, 1-0, 2-0).
Titaanien runkopuolustaja Marko Puhakka joutuu joulutaukoon saakka kestävälle sairauslomalle alaraajavamman vuoksi.
Kaksiviikkoisen evakkoreissun jälkeen takaisin kotikaukaloonsa palaava Titaanit ei voi olla tyytyväinen Suomi-sarjan alkusarjan avauspuolikkaan esityksiinsä. Jotta kotkalaisten tavoitteena oleva paikka kuuden parhaan joukossa olisi mahdollista vielä saavuttaa, on pisteitä tasaiseen tahtiin tuovan ryhtiliikkeen alettava välittömästi edessä olevan viikonlopun Riemu- ja D-Kiekko-koitoksista.
Perjantaina vapauttavan vierasvoiton Kaarinassa napannut Titaanit lähti jatkamaan länsirannikon kiertuettaan Poriin, iskemällä yhteen paikallisen Karhu HT:n kanssa. Tiukka ja tasainen taistelu kääntyi lopulta harmillisella tavalla isäntien eduksi 4-3 (1-1, 1-1, 2-1) –lukemin, mutta taistelun ja yrityksen puutteesta kapealla miehistöllä operoineita kotkalaisia ei aivan kamppailun alkua lukuunottamatta voinut missään nimessä syyttää.
Tulihan se sieltä, kun vain jaksaa yrittää! Titaanit onnistui Kaarinan marraskuisessa perjantai-illassa raapimaan tililleen kuluvan Suomi-sarjakauden ensimmäisen vierasvoiton, kotkalaisten iskettyä komean peliesityksen ja eritoten toisen erän mankeloinnin seurauksena sarjakolmosena majailevan HCIK:n kumoon lopulta maalein 1-6 (1-0, 0-5, 0-1).
Punanuttujen pääpiiskuri Mika Piispasen jo viime viikonlopusta alkanut ”pakkoloma” Suomi-sarjatohinoista venyy vielä hitusen lisää.
Silloin kun homma ei toimi ja meno sakkaa oikein kunnolla, on hyvä muistaa se, että suunta on kutakuinkin aina käännettävissä positiiviseen päin perinteisen työnteon sekä sen mukanaan tuomien pienten onnistumisten avulla. Juuri tähän viisauteen tulee myös länsirannikon kiertueelle viikonloppuna suunnistavan punanuttumiehistön luottaa ja nojata, jotta kotkalaiset saisivat pitkästä aikaa iskettyä himoitsemiaan lisämerkintöjä voittosarakkeeseensakin.
Synkässä tappioputkessa taivaltavan Titaanien tunnelin päässä ei tällä hetkellä juuri valoa ole näkyvissä. Lisää pimeyttä punanuttujen ”kaamosmasennukseen” tarjoili sunnuntaina Forssan jäähallissa kotkalaisia isännöinyt sekä mielin määrin pyöritellyt FPS, joka takoi haluttomia vieraitaan pataan oikein huolella ja nappasi sen avulla tililleen paljon puhuvan 8-2 (3-0, 2-0, 3-2) –murskavoiton.
Ei ollut kotoisasta KSOY Areenastakaan apua tappioputken kourissa kärvisteleville punanutuille. Lauantaina Kotkaan matkaillut sarjakolmonen HCIK näytti Titaaneille mikä merkitys Suomi-sarjaotteluissa on maalineduspelaamisella kummassakin päässä kaukaloa, katkaisten kotkalaisten kotivoittojen sarjan ja vieden sen seurauksena kaikki jaossa olleet kolme sarjapistettä mukanaan Kaarinaan täysin ansaitusti maalein 4-5 (1-0, 2-4, 1-1).
RSS ATOM