Johannes Hakulille titaanisopimus

9.1.2020

Laitahyökkääjä Johannes Hakuli liittyy mukaan pudotuspelipaikasta taistelevan titaanimiehistön sopimuspelaajistoon.
Laitahyökkääjä Johannes Hakuli liittyy mukaan pudotuspelipaikasta taistelevan titaanimiehistön sopimuspelaajistoon.

Kotkan Titaanit on tehnyt kevääseen 2021 asti kestävän pelaajasopimuksen seuran A-nuorista kuluvan kauden aikana edustusmiehistöön ponnistaneen Johannes Hakulin kanssa.

Titaanit leventää alkuviikosta harventunutta hyökkäyskalustoaan, sillä kuluvalla Suomi-sarjakaudella jo punanuttujen edustusmiehistön riveissä debytoimaan ehtinyt Johannes Hakuli on piirtänyt nimensä kevääseen 2021 saakka kestävään pelaajasopimukseen.

Haminan Kiekkoympyröissä kiekko-oppinsa saanut Hakuli, 20, liittyi kesällä Titaanien A-nuorten pelaajavahvuuteen ja esiintyi syyskaudella enemmän kuin edukseen Nuorten Suomi-sarjassa, kokoamalla tahkoamissaan 17 ottelussa tilastoihinsa tehot 14+14.

Vahvaa tulosta tehneen laitahyökkääjän terävät otteet laitettiin merkille myös punanuttujen edustusmiehistön valmennuksen ja joukkueenjohdon taholla, jonka myötä Hakuli pääsi vuodenvaihteen molemmin puolin debytoimaan myös edustustasolla Suomi-sarjassa kolme kamppailun ja kahden (1+1) tehopisteen edestä.

– Hakuli on osoittanut sekä edustusjoukkueen harjoituksissa että muutamissa pelaamissaan peleissä pystyvänsä suorittamaan vaadittavalla tasolla miesten Suomi-sarjassa, joten päädyimme yhdessä päävalmentaja Mika Iltolan kanssa tarjoamaan hänelle jo nyt hieman pidempää sopimusta, toteaa Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen.

– Johannes on erittäin luisteluvoimainen ja röyhkeä hyökkääjä, jolta on kokemuksen karttuessa lupa odottaa myös entistä enemmän tehoja – hän on muutenkin hyvä esimerkki siitä, että töitä tekemällä on A-nuoristamme täysin mahdollista murtautua mukaan edustusmiehistön pelaavaan kokoonpanoon.