Titaanimiehistö jatkaa täydentymistään

25.8.2020

Alkava Suomi-sarjakausi on Jere Koikkalaiselle jo järjestyksessään neljäs Titaanien sotisovassa.
Alkava Suomi-sarjakausi on Jere Koikkalaiselle jo järjestyksessään neljäs Titaanien sotisovassa.

Kotkan Titaanit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen syyskuussa neljännen kautensa punanutussa aloittavan Jere Koikkalaisen kanssa.

Viime viikolla harjoitusottelunsa kahdella komealla voitolla avannut Titaanit on täydentänyt miehistöään erittäin tutulla pelimiehellä, sillä kolmena edelliskautena punanuttua päällään kantanut Jere Koikkalainen jatkaa kotkalaisjoukkueen riveissä myös syyskuun 18. päivä starttaavalla Suomi-sarjasesongilla.

Titaaneissa niin puolustajan kuin hyökkääjänkin tonteilla esiintynyt Koikkalainen on tähän mennessä ehtinyt edustaa punanuttuja 108 Suomi-sarjataiston verran, joissa 25-vuotiaan SaPKo-kasvatin tilille on kirjattu yhteensä 44 (18+26) tehopistettä.

– Koikkalainen tuo nuorentuneeseen miehistöömme ennen kaikkea aimo annoksen lisää kokemusta ja johtajuutta, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

Viime kaudella Titaanien kapteenistoon kuulunut Koikkalainen summasi tilastoihinsa pelaamissaan 36 runkosarjakamppailussa tehot 6+8.

– ”Jermu” on todellinen joukkuepelaaja, joka on lisäksi monipuolisuutensa ansiosta erittäin arvokas työkalu valmennuksemme käyttöön, sillä hänet voi tarpeen niin vaatiessa siirtää kesken ottelun pakista hyökkääjäksi tai toisinpäin, Hannukainen sanailee.

Koikkalaisen lisäksi Titaanit on tehnyt Suomi-sarjan runkosarjan alkuun saakka kestävät testisopimukset männäsesongilla suurissa rooleissa kotkalaisseuran U22-joukkueessa pelanneiden puolustaja Tatu Forsbergin sekä hyökkääjä Tuomas Lyytikäisen kanssa.

– Forsberg sekä Lyytikäinen ovat olleet joukkueen mukana jääharjoitusten alkamisesta lähtien ja haluamme päävalmentaja Mika Iltolan kanssa antaa kumpaisellekin reilun näyttömahdollisuuden titaanisopimuksen lunastamiseen, punanuttumanageri selventää.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20202021!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!