Harjoitusotteluohjelma 2022

10.6.2022

Titaanien Suomi-sarjan runkosarjan aloitukseen tähtäävä valmistautumisjakso koostuu jälleen jää- ja oheisharjoittelun lisäksi myös tukusta Suomen Cup- sekä harjoitusotteluita.
Titaanien Suomi-sarjan runkosarjan aloitukseen tähtäävä valmistautumisjakso koostuu jälleen jää- ja oheisharjoittelun lisäksi myös tukusta Suomen Cup- sekä harjoitusotteluita.

Titaanit pelaa syksyllä totuttuun tapaan sekä harjoitus- että Suomen Cup-otteluita ja viimeistelee näin pelikuntonsa kuosiin ennen syyskuun 16. päivä käyntiin polkaistavaa Suomi-sarjakautta 2022–2023.

Omatoimisella kesäharjoitusjaksolla parasta aikaa hiki hatussa ahertava titaanimiehistö hyppää päävalmentajansa Henri Holmströmin johdolla takaisin jäälle elokuun alussa sekä pelaa tukun harjoitusotteluita ennen syyskuun puolenvälin jälkeen käyntiin polkaistavan Suomi-sarjan runkosarjan alkua.

Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen on sen myötä kasannut punanutuille kaiken kaikkiaan neljä (4) täysimittaista harjoitusottelua sekä jääkiekkoilun Suomen Cup-kahinat sisällään pitävän treenipelirupeaman.

Titaanit iskee elo-syyskuun aikana kamppailtavissa harjoitusotteluissa yhteen erittäin tuttujen vastustajien kanssa, sillä punanutut kohtaavat sekä koti- että vieraskaukalossa alkavallakin kaudella Suomi-sarjassa nähtävät Järvenpään Haukat sekä Porvoon Huntersin.

– Haukat ja Hunters ovat meille tuttuja sekä oikein sopivia vastuksia, sillä kumpainenkin niistä on viime vuosina kuulunut Suomi-sarjan laatujoukkueisiin, joten saamme varmasti aikaiseksi hyvät ja kaikkia osapuolia hienosti palvelevat kamppailut, toteaa Hannukainen.

– Mielestäni on muutenkaan turhaa lähteä valmistautumisjakson aikana harjoituspelivastustajien suhteen merta edemmäs kalaan, sillä pitkän ja raskaan sarjakauden tuoksinassa ehdimme kyllä istua linja-autossa jälleen kerran aivan varmasti yli omien tarpeidemme.

Normaalien harjoitusotteluiden lisäksi Titaanit on mukana Suomen Cupissa, jossa punanutut alkavat taistella maineesta ja kunniasta toiselta ottelukierrokselta lähtien yhdessä niin Suomi-sarjasta kuin 2. divisioonasta vastaan asettuvien joukkueiden kanssa.

– Viime kaudella saimme Suomen Cupissa oivan muistutuksen siitä, että jääkiekkoa osataan pelata myös alemmilla sarjatasoilla, eikä pelkkä paikalle saapuminen riitä, mikäli rautaliigalaisia haluaa painella neppariin, titaanimanageri naulaa.

– Sen myötä tavoitteemme on ilman muuta parantaa menestyksen osalta myös Suomen Cupissa eli selviytyä vähintään 3. kierrokselle, jossa pääsisimme sitten mittaamaan pelillistä tasoamme Mestis-joukkueiden kyydissä.
 

HARJOITUSOTTELUOHJELMA 2022                


Perjantai 12.8.2022, klo 18:50
Haukat – Titaanit @ Järvenpää

Keskiviikko 17.8.2022, klo 18:30
Titaanit – Hunters @ Kotka

Perjantai 19.8.2022, klo 18:30
Hunters – Titaanit @ Porvoo

Keskiviikko-lauantai 24.–27.8.2022
Suomen Cup 2. kierros

Perjantai 9.9.2022, klo 18:30
Titaanit – Haukat @ Kotka
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!