Laineelle jatkosopimus – Jokinen uutena mukaan

11.8.2022

Punanuttupakiston luottosoturiksi vuosien saatossa kohonnut Leevi Laine aloittaa syksyllä jo neljännen perättäisen kautensa Titaanien riveissä.
Punanuttupakiston luottosoturiksi vuosien saatossa kohonnut Leevi Laine aloittaa syksyllä jo neljännen perättäisen kautensa Titaanien riveissä.

Perjantai-iltana Järvenpäässä harjoitusottelurupeamansa avaava Titaanit vankistaa pakkikalustoaan punanutussa jatkavalla Leevi Laineella sekä Viikinkien U20 Mestis-miehistöstä siirtyvällä Jaami Jokisella.

Titaanimiehistön kasaus käynnissä olevalle Suomi-sarjakaudelle 2022–2023 alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis.

Viimeisimmät osoitukset valmistuvasta palapelistä ovat puolustajien Leevi Laineen sekä Jaami Jokisen punanuttujen kanssa solmimat yksivuotiset pelaajasopimukset, joiden myötä kotkalaisjoukkueen käskyttäjä Henri Holmström voi varsin levollisin mielin lähteä pyörittämään palettiaan edessä siintävissä harjoitus- ja Suomen Cup-otteluissa.

Holmströmin mukaan Titaanit hakee joukkueeseensa enää muutamaa pelimiestä.

– Aikalailla siihen haarukkaan se tarve osuu eli haemme riveihimme vielä yhtä puolustajaa ja kahta hyökkääjää, ”Holle” naulaa.

Jos ja kun kyseinen haku tuottaa ennen sarjapelien alkua tulosta sekä try-outilla olevat kokelaat lunastavat niin ikään itselleen koko kauden kattavat sopimukset, tullee kotkalaisten miesvahvuus olemaan 28 pelaajaa.

Se ei kuitenkaan estä vielä kyseisen pelaajamäärän päälle mahdollisia lisäyksiä, mutta titaanileirissä ei edelleenkään aiota lähteä talouden kanssa hulluttelemaan.

– Totta kai, mikäli taivaalta tipahtaa eteemme laadukkaita pelaajia, jotka haluavat meillä pelata, niin tuskinpa siinä kohtaa alamme hanttiin pistää, kunhan budjettimme sen vain suinkin kestää, Holmström selventää.

”Jokaisen valmentajan unelmatyökalu pakkiosastolle”

Titaanien kanssa jatkosopimuksen tehnyt Leevi Laine, 24, aloittaa täten jo neljännen perättäisen kautensa punanuttujen Suomi-sarjamiehistön takalinjoilla.

– Laine on tiivistetysti jokaisen valmentajan unelmatyökalu pakkiosastolle, sillä hän on jo tälle sarjatasolle varsin kokenut pelaaja, jonka voi huoletta heittää jäälle tilanteessa kuin tilanteessa ja aina tietää, että hommat hoituvat, Titaanien päävalmentaja Henri Holmström kommentoi luottopelaajaansa.

Varsinkin viime kaudella suureen johtavan pelaajan rooliin kotkalaisjoukkueessa noussut jokerikasvatti on tähän mennessä ehtinyt tilastoida aikakirjoihin kaikkinensa 66 Suomi-sarjan runkosarjaottelua ja tekaista niissä 17 (4+13) tehopistettä.

– “Lefa” on myös erittäin pidetty ja arvostettu kaveri joukkueen keskuudessa – hän on todellinen sielupelaaja, jonka johdolla ja kautta muut pelaajamme elävät sekä hengittävät lätkäarkea päivästä toiseen, Holmström toteaa.

Laineen ohella punanuttujen peräpäässä nähdään myös toinen pääkaupunkiseudulla kiekko-oppinsa saanut pelaaja, sillä männäsesongilla helsinkiläisen Viikinkien U20 Mestis-miehistössä tehokkaasti esiintynyt (37. 9+17= 26) Jaami Jokinen, 21, hakee läpimurtoa edustustasolle Kotkasta käsin.

– Jokinen on ollut todella positiivinen yllätys – noinkin isokokoiseksi kaveriksi hän liikkuu hyvin ja kiekollinen pelaaminen on niin ikään hyvää tasoa, titaanipiiskuri hymyilee.

Aivan täysin uusi maailma miesten pelit eivät komearaamiselle (195cm / 93kg) Jokiselle ole, sillä hänellä on vyöllään muutama 3. divisioonataisto GrIFK:n paidasta sekä viime kaudelta Viikinkien edustusjoukkueessa pelatut 11 runkosarja- ja pudotuspelikamppailua 2. divisioonassa.

– Mitä olemme nyt ehtineet puolisentoista viikkoa harjoittelemaan jäällä, on Jaami jo siinä ajassa osoittanut selkeitä merkkejä siitä, että hän pystyy uskottavasti taistelemaan paikasta pelaavassa pakkikuusikossamme sekä haastamaan kokeneempia kilpaveljiään peliaikataistelussa, ”Holle” tokaisee itsevarmaan tyyliinsä.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 2022–2023!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!