Titaanit jatkaa tutussa komennossa

22.5.2015

Marko Oksanen aloittaa syksyllä kolmannen perättäisen kautensa punanuttupurren ohjaajana.
Marko Oksanen aloittaa syksyllä kolmannen perättäisen kautensa punanuttupurren ohjaajana.

Titaanien valmennusryhmä alkavalle II-divisioonakaudelle 2015–2016 on viimeistä silausta vaille valmis.

Keväällä II-divisioonalohkonsa välieriin asti yltänyt Kotkan Titaanit suunnistaa tulevaa kiekkosesonkia kohti tutussa komennossa. Päävalmentajana nimittäin jatkaa yksivuotisella sopimuksella jo kahtena edelliskautena Titaanien vaihtopenkin takana häärinyt Marko Oksanen.

– Oksanen oli mielestämme paras mahdollinen vaihtoehto päävalmentajan paikalle – hänen aiemmat valmennusnäyttönsä puhuvat enemmän kuin puolestaan, kommentoi punanuttujen edustusjoukkuetta hallinnoivan HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti.

– Marko on ennen kaikkea paikallinen pitkän linjan kiekkomies sekä sen myötä tuttu ja turvallinen valinta päävalmentajaksi.

47-vuotiaan Oksasen apuna Titaanien valmennusryhmässä toimivat myös jatkossa kotkalaiselle kiekkokansalle niin ikään tuttuakin tutummat kasvot, sillä sekä Jari Multanen, 49, että Janne Salmela, 44, piirsivät nimensä seuran tarjoamiin yksivuotisiin jatkosopimuspapereihin.

– Marko halusi ehdottomasti kyseisen kaksikon jatkavan rinnallaan, sillä niin Jari kuin Jannekin tuovat aimo annoksen kokemusta ja näkemystä mukanaan joukkueen valmennukseen, toteaa Lehti.

Titaaneita kohti alkavan II-divisioonakauden haasteita luotsaava kolmikko saattaa vielä saada lisätäydennystä, mikäli kokoajan päällä oleva maalivahtivalmentajan haku vain natsaa.

– Katsomme nyt kaikessa rauhassa ja vähän tilanteenkin mukaan mahdollisen maalivahtivalmentajan pestin täyttämistä, selventää Lehti.

– Mikäli sopiva kaveri osuu kohdalle, niin alamme ilman muuta hieroa hänen kanssaan sopimusta.