Joukkueen rakennus käyntiin

29.5.2015

Jatkosopimuksen teko veti Joni Jokilan ja Aapo Lampisen naamat näkkärille, vai oliko syynä sittenkin päälle laitetut Warriorin ja Sportia Ri-Pe Sportin tunnuksilla varustetut pikeepaidat?
Jatkosopimuksen teko veti Joni Jokilan ja Aapo Lampisen naamat näkkärille, vai oliko syynä sittenkin päälle laitetut Warriorin ja Sportia Ri-Pe Sportin tunnuksilla varustetut pikeepaidat?

Titaanit on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa kiekkokaudelle 2015–2016.

Kevään aikana uudenlaista sykettä ja tekemisen meininkiä toimintaansa saanut sekä Suomi-sarjanousun alkavan kauden 2015–2016 tavoitteekseen asettanut Titaanit jatkaa taisteluaan syyskuun puolivälin jälkeen käyntiin polkaistavassa II-divisioonan runkosarjassa vahvasti jo viime sesongilta tuttuihin runkopelaajiinsa luottaen.

– Otimme joukkueen rakentamisen aloituksessa lähtökohdaksi sen, että käymme läpi kaikki paikkakunnalla olevat ja meillä viime kaudella pelanneet pelaajat, toteaa Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen.

– Vastaanotto on pelaajien taholta ollut positiivinen – he haluavat sitoutua ja olla mukana toteuttamassa seuran alkavalle kaudelle asettamia tavoitteita.

Sen myötä nimensä seuran tarjoamiin yksivuotisiin pelaajasopimuksiin sorvasivat maalivahti Eero Vilkas, puolustajat Marko Puhakka ja Paavo Viinikainen sekä hyökkääjätrio Aapo Lampinen, Joni Jokila ja Mikko Lehtinen.

– Halusimme saada ensimmäiseksi kokeneemman osaston puumerkkejä papereihin ja jos jonkun nimen haluaa nostaa tuosta sopimusryppäästä esiin, niin kyllähän Lampinen sekä Jokila ovat meille tärkeitä pelaajia ja esimerkin näyttäjiä, hykertelee Oksanen tyytyväisenä.

Nyt tehdyn ”pään avauksen” myötä Titaanit pystyy jatkamaan pelaajatilanteen kartoittamista sekä lisäsopimusten tekoa erittäin luottavaisin mielin.

– Joukkueen runko tulee tästä edespäinkin rakentumaan hyvin pitkälti meidän viimevuotisesta pelaajistostamme vahvaa paikkakuntalaisuus-teemaa unohtamatta, selventää titaaniluotsi Oksanen miehistön rakennus-strategiaansa.

– Haemme riveihimme aktiivista ja liikkuvaa – nuorta pelaajatyyppiä, jolla saamme jatkuvuuden säilymään joukkueessa.

– Lähdemme kuitenkin siitä liikkeelle, että tämä nyt rakenteilla oleva joukkue ei ole vain yksivuotinen, vaan se tulee jatkossa viemään kotkalaista jääkiekkoilua eteenpäin, kommentoi Oksanen itsevarmana.

Warrior varustemerkiksi – Ri-Pe Sport jatkaa varustetoimittajana

Warrior Sports Finland Oy ja HK Titaanit ry ovat solmineet kolmivuotisen pääyhteistyösopimuksen. Vuoteen 2018 yltävä sopimus tekee Warriorista täten Titaanien edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanin ja virallisen varustemerkin.

Warrior Sports on tunnettu maailmalla erittäin laadukkaiden jääkiekkomailojen ja -varusteiden valmistajana. Suomen A-maajoukkue ja Liigan viime kauden molemmat finaalijoukkueet Kärpät sekä Tappara ovat muun muassa Warriorin sopimusseuroja.

Warrior Sports Finland Oy:n kanssa solmitun varustesopimuksen myötä punanuttujen varustetoimittajana sekä niin ikään pääyhteistyökumppanina jatkaa pitkän linjan kotkalainen urheiluliike Sportia Ri-Pe Sport, jonka kanssa Titaanit on tehnyt hedelmällistä yhteistyötä jo monen monituista vuotta.