Grönille edustusjoukkuedebyytti – Laakkosen lainalle jatkoa

12.1.2024

Titaanit pääsee jälleen nautiskelemaan KooKoon U20-miehistöstä punanuttuun lainalle saapuvan puolustajan Oskari Laakkosen palveluksista.
Titaanit pääsee jälleen nautiskelemaan KooKoon U20-miehistöstä punanuttuun lainalle saapuvan puolustajan Oskari Laakkosen palveluksista.

Viikonlopun mittaiselle Pohjanmaan rundille lauantaiaamuna starttaava Titaanit saa tuplavieraspelireissulleen vahvistuksia niin HKKJ:n kuin KooKoonkin U20-joukkueista.

Tulevana viikonloppuna uusikaarlepyyläisen Muik Hockeyn ja Lapuan Virkiän vieraana pelaava Titaanit esittelee edessä olevissa koitoksissaan uuden kasvon edustustasolla, kun kotkalaisseuran oma kasvatti Atte Grön, 18, pukee punanutun päälleen.

Titaanien junioriseura HKKJ:n U20-miehistössä ikäluokkansa Suomi-sarjassa todella tehokkaasti (14. 26+13= 39p) tähän mennessä esiintynyt laitahyökkääjä on Titaanien päävalmentajan Max Waltherin mukaan raivannut omalla tekemisellään itselleen ansaitun näyttöpaikan edustusjoukkueen riveissä.

– Grön on tehnyt kuluvalla kaudella hyvää jälkeä seuran U20-miehistössä ja ollut siellä kokojan selkeässä tuloksentekoroolissa, joten tämä hänen tuleva debyytti punanutussa on juurikin sitä haluamaamme jatkumoa sekä pelaajapolkumme vahvistamista junioreista edustuksen puolelle, Walther sanailee.

– Vaikka Atte onkin nuori kaveri, on hän siitä huolimatta erittäin fiksu, luisteluvoimainen ja kaiken kaikkian varsin monipuolinen pelimies, joka pystyy pelaamaan kiekon kanssa sekä puolustamaan myös riittävän säntillisesti, joten ihan jo siinäkin mielessä on hienoa päästä näkemään, miten hyvin hänen rahkeensa riittävät suomisarjavauhdissa mukana.

Grönin ohella Titaanit saa vahviketta myös peräpäähänsä, kun tähän mennessä jo 12 ottelua punanuttujen riveissä tahkonnut sekä niissä kaksi (1+1) tehopistettä nakuttanut Oskari Laakkonen saapuu jälleen lainalle kotkalaismiehistöön.

Laakkosen, 18, lainapesti kestää tällä kertaa tammikuun loppuun saakka ja pitänee sisällään Titaanien viisi seuraavaa suomisarjapeliä, mikäli KooKoon U20-joukkueelle ei tule pakottavaa tarvetta kutsua puolustajaansa kesken kaiken takaisin rivistöönsä.

– Laakkonen on päässyt käynnissä olevan kauden aikana pelaamaan meillä isoja minuutteja ottelusta toiseen ja hän on kyllä vastannut kiitettävällä tavalla huutoon sekä raivannut tiensä aivan meidän kärkipuolustajien joukkoon, toteaa titaanipiiskuri Walther.

– ”Ose” on nuoresta iästään huolimatta tasaisen varma suorittaja, joka tuo kiekollisella pelaamisellaan lisäulottuvuuksia pakkipäähämme – selkeästi eniten kehitettävää hänellä sitä vastoin on vielä puolustus- ja kamppailupelaamisessa.

Vähälle peliajalle lokakuun jälkeen punanuttumiehistössä jäänyt puolustaja Matti Perälä sekä koko syyskauden armeijakiireiden vuoksi pelaamatta ollut ja vastikään Pirkamaalta siviilityöpaikan saanut hyökkääjä Eetu Mäki-Soini eivät enää meneillään olevan kauden aikana pukeudu kotkalaismiehistön sotisopaan, sillä heidän pelaajasopimuksensa Titaanien kanssa on purettu hyvässä yhteisymmäryksessä.

Titaanit haluaakin täten kiittää niin ”Masaa” kuin ”Soikkeliakin” punanutussa viettämästään ajasta ja toivottaa lämpimästi tsemppiä jatkoon!