Ilmari Karhapää titaanipaitaan

24.1.2024

Titaanit vahvistaa pakkikalustoaan Joensuun Kiekko-Pojista kahden ottelun mittaiselle lainalle saapuvalla Ilmari Karhapäällä.
Titaanit vahvistaa pakkikalustoaan Joensuun Kiekko-Pojista kahden ottelun mittaiselle lainalle saapuvalla Ilmari Karhapäällä.

Joensuun Kiekko-Poikien sopimuspuolustaja Ilmari Karhapää liittyy Titaanien riveihin tulevan suomisarjaviikonlopun (26.–27.1.) mittaiselle lainapestille.

Jo pitkään lisää pelimiehiä puolustajakalustoonsa etsinyt Titaanit vahvistuu edessä olevan viikonlopun kotiotteluihinsa Joensuun Kiekko-Poikien Mestis-miehistöstä punanuttuun lainalle saapuvalla Ilmari Karhapäällä.

Espoossa pääasiallisen kiekko-oppinsa saanut, mutta myös Jokerien ja itävaltalaisen Red Bull Hockey Juniorsin sotisovissa junioriaikanaan kiekkoillut Karhapää, 25, on kuluvalla kaudella päässyt pukemaan Jokipoikien pelivermeet päälleen Mestiksen runkosarjassa yhteensä 16 otteluun, joissa oikealta laukovan puolustajan tilille on merkitty tehot 1+1.

– Karhapää on Bluesin sekä Jokerien kovat juniorimyllyt läpikäynyt ja kuluvalla kaudella Kiekko-Pojissa Mestistä tahkonnut pelaaja, jonka uskon tuovan niin yksilötaidon kuin omien vahvuuksiensakin kautta peräpäähämme entisestään lisää leveyttä ja vaihtoehtoja, toteaa punanuttujen päävalmentaja Max Walther.

– Kiitokset Kiekko-Poikien päävalmentajakollegalleni Simo Karjalaiselle, että saimme Ilmarin riveihimme lainalle tulevan viikonlopun huipputärkeisiin kotipeleihimme.

Titaanipiiskuri toivoneekin mitä oletettavimmin saavansa Karhapäästä jopa koko loppukauden mittaisen avun pakkikalustoonsa, jonka myötä kotkalaisten seuraavat, Huntersia (26.1.) sekä SaPKoa (27.1.) vastaan miteltävät, Suomi-sarjan runkosarjaottelut toiminevat vähän kuin molemminpuolisena ”katsastuksena” mahdollisen punanutussa jatkamisen suhteen.

– Katsotaan rauhassa miten viikonlopun pelit meidän riveissämme sujuvat ja keskustellaan sen jälkeen sekä Karhapään itsensä että Kiekko-Poikien valmennus- ja seurajohdon kanssa mahdollisesta täällä jatkamisesta, Walther sanailee.

– Sen voin jo etukäteen sanoa, että jos Joensuussa on herran peliaika jäänyt viime aikoina varsin vähiin, niin mikäli peliotteet ovat vain sen mukaiset, on sitä vastuuta meillä kyllä tarjolla, sillä olemme jo pidempään etsineet lisävahviketta hivenen vajavaiseen puolustuskalustoomme.

Haarala vaihtaa maisemaa

Titaanit ja Eetu Haarala ovat sen sijaan purkaneet hyökkääjän kuluvaa kiekkokautta 2023–2024 käsittäneen pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Syynä sopimuspurkuun on punanuttujen riveissä yhteensä 12 runkosarjaottelussa ilman tehopistemerkintöjä esiintyneen 22-vuotiaan Haaralan halu päästä nauttimaan säännöllisestä peliajasta, jota ei kotkalaisjoukkueen hyökkäyskalustossa vallalla olevan kovan kilpailutilanteen vuoksi olisi ollut Titaaneissa kevään aikana tarjolla.

Punanutut haluavat täten kiittää ”Hugea” kotkalaismiehistön matkassa viettämästään ajasta sekä toivottaa samalla onnea ja menestystä jatkoon!