Punanuttumiehistön kasaus käyntiin!

10.5.2024

Erkka Huttunen aloittaa syksyllä jo seitsemännen perättäisen kautensa punanuttujen takalinjoilla. @ Kari Koski – https://kkofotografi.com/
Erkka Huttunen aloittaa syksyllä jo seitsemännen perättäisen kautensa punanuttujen takalinjoilla. @ Kari Koski – https://kkofotografi.com/

Titaanit on solminut tukun pelaajasopimuksia syyskuun puolenvälin tietämillä täydellä teholla käynnistyvälle suomisarjakaudelle 2024–2025.

Vajaa pari kuukautta takaperin Savonlinnassa edeltävän kiekkosesonkinsa erittäin makoisasti pronssisissa tunnelmissa paketoinut Titaanit on kääntänyt katseensa jo kohti tulevaa ja sorvannut sen myötä viisi uutta pelaajasopimusta syyskuun puolivälissä käynnistyvälle suomisarjakaudelle 2024–2025.

Punanuttujen riveissä yksivuotisilla sopimuksilla jatkavat maalivahti Atte Pulsa, puolustajat Erkka Huttunen ja Markus Leppänen sekä hyökkääjät Eetu Laurinantti ja Atte Grön, jotka tekevät näin ollen seuraa kotkalaisten kanssa ennen viime vuodenvaihdetta jatkosopimuksen tehneelle maalivahti Niko Tammelle.

– Joukkue on luonnollisesti vielä alkutekijöissään, mutta kivijalka on nyt julkaistujen sopimusten myötä eittämättä kunnossa, toteaa Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen.

– Tällä haavaa kasassa olevassa sopimuskuusikossa on sopivalla tavalla paikallista kiekko-osaamista, kokemusta sekä nuorta potentiaalia, jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan.

Kotkalaismiehistön kasaamisen ohella Titaanien seurajohto metsästää markkinoilta myös uutta päävalmentajaa, jonka on määrä täyttää loistavaa työtä edeltävällä kaudella tehneen ja sen myötä Helsingin Jokerien U20-joukkueen valmennusryhmään siirtyneen Max Waltherin tyhjäksi jättämät saappaat.

– Helppoahan Waltherin korvaaminen ei tietenkään ole, sillä hän teki niin loistavaa työtä joukkueemme peräsimessä, mutta yritys on totta kai kova sille, että meillä on jatkossakin pelaajia ennen kaikkea kehittävä ja urillaan eteenpäin vievä päävalmentaja, Hannukainen kommentoi.

– Verkot ovat siis niin sanotusti vesillä ja toivoa sopii, että niihin tarttuisi, jos ei nyt samanlainen jackpot kuin mitä viime kesänä, niin ainakin hyvin lähelle yhtä pätevä henkilö jatkamaan Maxin seuraamme juurruttaman valmennusfilosofian viitoittamalla tiellä.