”Kovat Tyypit EI Kiusaa”

14.6.2016

”KOVAT TYYPIT EI KIUSAA” © Lotta Lehti
”KOVAT TYYPIT EI KIUSAA” © Lotta Lehti
Ennen jalkapallo-ottelun alkua otettu yhteispotretti.
Ennen jalkapallo-ottelun alkua otettu yhteispotretti.

Maanantai-iltana Ruonalan urheiluhallissa potkittiin porukalla palloa erittäin tärkeän asian puolesta.

Syyskuun puolivälissä käynnistyvään Suomi-sarjakauteen tiukasti kesäharjoittelun keinoin valmistautuva Titaanit heitti hetkeksi ”vapaalle”, kun punanutut isännöivät maanantai-iltana (13.6.) Ruonalan urheiluhallissa miteltyä jalkapallo-ottelua.

Kotkalaisisäntien vieraaksi oli saapunut Haminan Pallo-Kissojen vuonna 2008–2009 syntyneiden juniorien jalkapallojoukkue.

Itse ottelu oli alusta loppuun asti kahden miehistön välistä yhteistä kisailua ja hauskanpitoa, joskin loppuvihellyksen kajahtaessa ilmoille voitiin todeta HaPK:in vieneen taiston useamman maalin erolla selkeästi nimiinsä.

Jalkapallo-ottelua saati sen lopputulosta tärkeämpää oli kuitenkin teema, jonka nimissä kyseinen kahden eri urheilulajia harrastavan seuran, kaupungin ja ikäpolven välinen urheilutapahtuma järjestettiin.

Teemanahan oli nimittäin ”Kovat Tyypit EI Kiusaa” –kampanja, jonka puolesta niin HaPK kuin Titaanitkin kantoivat ylpeinä kortensa kekoon erittäin tärkeää asiaa kunnioittavina sekä ensimmäisinä kiusaamisen vastaiseen toimintaan osallistuvina jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueina.

Titaanien ja HaPK:in välillä alkanut yhteistyö tulee saamaan jatkoa myös kauden 2016–2017 aikana, sillä haminalaisjuniorit saivat kotkalaisilta kutsun Ilona Areenalla pelattavaan Suomi-sarjaotteluun, jossa punanutut pääsevät esittelemään taitojaan heille selkeästi ominaisemman lajin eli jääkiekon parissa.

Titaanit – HaPK-ottelun kuvakavalkadi katsottavissa Pekka Vainion kuvat-sivustolta.

Mikä oikein on ”Kovat Tyypit EI Kiusaa” –kampanja?

”Kovat Tyypit EI Kiusaa” on thainyrkkeilyn maailmanmestarin Mika Pietilän vuonna 2014 perustama kampanja kiusaamista vastaan kouluissa, työpaikoilla, saleilla ja ihan joka puolella maailmassa.

Kampanja on ollut aiemmin enemmän esillä etenkin kamppailu-urheilijoiden toimesta, kun muun muassa Robert Helenius, Niklas Räsänen, Eeva Wahlström ovat tahoillaan osallistuneet kiusaamisen vastaiseen toimintaan.

Nyt kyseisessä kampanjassa ovat mukana myös jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaava Kotkan Titaanit sekä Haminan Pallo-Kissojen vuonna 2008–2009 syntyneiden juniorijoukkue, joka pelaa jalkapalloa Maire-liigassa.

Sanoma jokaisella kampanjaan osallistuvalla taholla on pläkkiselvä:
”Kovat Tyypit EI Kiusaa”, sillä verbaalinen, eleellinen tai
fyysinen kiusaaminen on väärin ihan kaikkia kohtaan!
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20162017!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!