Lifländer loppuvuoden sivussa

9.11.2016

Titaanihyökkääjä Jere Lifländerin pelit on kuluvan vuoden osalta taputeltu.
Titaanihyökkääjä Jere Lifländerin pelit on kuluvan vuoden osalta taputeltu.

Titaanien Suomi-sarjamiehistö koki pahan menetyksen kun kävi ilmi, että hyökkääjä Jere Lifländerin pelit on kuluvan vuoden osalta pelattu.

Alkavaksi kaudeksi kasvattiseuransa Imatran Ketterän sotisovan sarjanousija Titaanien vastaavaan vaihtanut ja syksyllä opiskelun Kotkassa aloittanut Jere Lifländer joutuu ainakin loppuvuoden mittaiselle huilitauolle.

Kuluneen syyskauden aikana pelaamissaan 12 Suomi-sarjan runkosarjaottelussa viisi (2+3) tehopistettä tehneen Lifländerin pitää tositoimista sivussa henkilökohtainen syy, jonka myötä 21-vuotias hyökkääjä ei hetkeen punanuttua päälleen pue.

– Jääkiekko ei edelleenkään voi olla elämä tärkein asia, joten ymmärrän täysin Jeren ratkaisun ja kunnioitan hänen päätöstään jäädä pelihommista ainakin tässä vaiheessa kokonaan sivuun, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Onhan se totta kai todella suuri harmi niin Jeren itsensä kuin joukkueenkin kannalta, sillä hän on ollut meille hyvällä työmoraalilla ja asenteella varustettu tärkeä pelimies, jonka olisimme erittäin mielellämme pitäneet mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Lifländerin ohella sivussa tositoimista ovat ylävartalovamman joukkueharjoitusten yhteydessä kärsinyt puolustaja Jani Vilkas, 21, sekä Huntersia vastaan mitellyssä vierasottelun tiimellyksessä yläraajavamman saanut 24-vuotias hyökkääjä Roope Lantta.

Niin Vilkkaan kuin Lantankin loukkaantumistilanteita sekä toipumista katsastellaan viikko kerrallaan, mutta tarkka paluupäivämäärä ei ole kummankaan kohdalla vielä selvillä.