Grönholm palaa punanuttuun!

24.8.2017

Viimeiset kaksi kautta Kouvolan KooKoon takalinjoilla päivystänyt Ossi-Petteri Grönholm tekee perjantai-iltana pikaisen paluun kasvattiseuransa sotisopaan.
Viimeiset kaksi kautta Kouvolan KooKoon takalinjoilla päivystänyt Ossi-Petteri Grönholm tekee perjantai-iltana pikaisen paluun kasvattiseuransa sotisopaan.

Perjantaina Ilona Areenalla jääkiekkoilun Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa Imatran Ketterää isännöivä Kotkan Titaanit vankistaa rivejään kokeneilla pelimiehillä, joista tunnetuin on ehdottomasti kotkalaisseuran oma kasvatti Ossi-Petteri Grönholm.

Viime viikon lopulla Suomen Cup-taipaleensa Varkaudessa vierasvoiton merkeissä avaamassa käynyt Kotkan Titaanit isännöi perjantai-iltana (25.8.) miteltävällä kilpailun 2. kierroksella Ilona Areenalle vieraaksi saapuvaa yhteistyöseuraansa Imatran Ketterää.

Tähän mennessä jo pelatut neljä ottelua ovat kuitenkin vaatineet sen verran paljon veroaan, että Titaaneilta on tulevan viikonlopun kotiotteluista sivussa liuta omia sopimuspelaajia erinäisten vaivojen vuoksi. Tästä syystä punanutut joutuivat vähän jopa pakonkin edessä hankkimaan apuvoimia imatralaisten kaatoon, sillä Ketterältä ei odotetusti laina-apuja Cup-kamppailuun herunut.

– Meillä on tällä hetkellä muutamia kavereita isompien ja pienempien vammojen takia sivussa, joten tarvitsimme Cup-kamppailuun ihan jo määrällisestikin lisää pelaajia riveihimme, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

– Se oli jo etukäteen selvä juttu, ettei Ketterältä ole apuja heitä itseään vastaan pelattavaan peliin saatavissa eli toisin sanoen katseet oli siis pelaajavahvistusten toivossa pakko suunnata muualle.

Titaanipaidan tulevat täten Ketterä-kamppailussa pukemaan päälleen kotkalaisseuran omat kasvatit puolustaja Ossi-Petteri Grönholm ja hyökkääjä Miika Kiviranta, jonka lisäksi mukaan ”keikkatalkoisiin” on saatu juurikin illan vastustaja Ketterässä pitkään aiempina vuosina pelanneet puolustaja Riku Rissanen sekä hyökkääjä Jesse Ryhänen.

Punanuttupiiskuri Piispanen tietää tasan tarkkaan, minkälaisia otteita konkareilta voi huomisessa taistossa pyytää näkevänsä.

– En odota mitään ylikylänsuorituksia kyseiseltä nelikolta – se riittää, että he pystyvät antamaan meille parhaan mahdollisen pelillisen panoksensa, ”Pise” sanailee.

– Ossi-Petteri, Riku, Miika ja Jesse tuovat aimo annoksen lisää kokemusta riveihimme ja uskonkin, että he sen mukanaan tuoman esimerkin avulla pystyvät luomaan lisää taistelutahtoa nuoreen joukkueeseemme.

Yhden pelin mittaisille titaanipesteille saapuvan nelikon hankkimisen myötä kotkalaiset haluaa näyttää niin vierasjoukkue Ketterälle kuin halliin pakkautuvalle kiekkokansalle sekä kamppailua Fanseat GO-palvelun kautta seuraaville katsojille, että punanutut ovat tosissaan pyrkimässä Suomen Cupin 3. kierrokselle.

– Jokaisessa joukkueessa jossa itse olen valmentanut ja tulen jatkossa valmentamaan, tarkoittaa pelipaidan päälle pukeminen sitä, että kaikki lyödään ihan aina peliin, jotta tarjolla oleva palkinto voiton myötä irtoaisi, Piispanen paaluttaa.

– Alkukausi on aina sellaista aikaa, jolloin yllätysmomentti on suurimmillaan ja siihen meidän pitää ehdottomasti pyrkiä Ketterä kaataaksemme tarttumaan.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20172018!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!