Titaanit ja KooKoo yhteistyöhön

26.4.2018

Kotkan Titaanit ja Kouvolan KooKoo kehittävät jatkossa yksissä tuumin kymenlaaksolaista jääkiekkoa.
Kotkan Titaanit ja Kouvolan KooKoo kehittävät jatkossa yksissä tuumin kymenlaaksolaista jääkiekkoa.

Kymenlaaksolainen jääkiekkoilu ottaa Titaanien ja KooKoon uuden yhteistyösopimuksen myötä harppauksen eteenpäin.

Kotkan Titaanit (HK Titaanit ry) ja Kouvolan KooKoo (KooKoo Hockey Oy) ovat solmineet uuden seurayhteistyösopimuksen, jonka tavoite on kehittää mahdollisimman laaja-alaisesti kymenlaaksolaista jääkiekkoilua.

– Olemme viritelleet ja puhuneet yhteistyöstä jo parin vuoden ajan, joten on hienoa, että löysimme nyt yhteisen sävelen – sopimus tekee hyvää koko Kymenlaakson jääkiekolle, sanoo HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Petteri Lehti.

– Tämä on yksi askel oikeaan suuntaan kymenlaaksolaisessa jääkiekkoilussa. Lähdemme yhdessä miettimään miten voimme hyödyttää sekä seuroja että pelaajia, toteaa puolestaan KooKoo Hockey Oy:n urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Uuden sopimuksen olennaisena osana on pelaajaliikennesopimus, johon sisältyy myös tietotaidon jakamista muilta osin muun muassa valmennuksen muodossa.

– Yhteistyön kautta pääsemme haistelemaan Liigan sekä Nuorten SM-liigan toiminta- ja harjoittelukulttuuria, Lehti kommentoi tyytyväisenä.

Kolme viimeisintä kautta suomalaisen jääkiekkoilun pääsarjassa eli tuttavallisemmin Liigassa kiekkoilut KooKoo näkee yhteistyössä Suomi-sarjassa pelaavan Titaanien kanssa oivan sauman niin omien nuorten kykyjensä kuin koko seutukunnankin kiekkoilun kehittämisessä.

– Yhteistyön myötä voimme tarjota vanhemmille A-junioreillemme kokemusta miesten peleistä ja luontaisen pelaajapolun jatkumon aikuisten sarjoihin, sanailee Kultanen.

– Jos voimme omalla toiminnallamme auttaa Titaaneita, niin totta kai autamme – se on meidän kaikkien etu.