Kuparille NHL-sopimus!

14.7.2018

Rasmus Kupari allekirjoitti ensimmäisenä titaanilähtöisenä pelaajana NHL-sopimuksen! © Los Angeles Kings
Rasmus Kupari allekirjoitti ensimmäisenä titaanilähtöisenä pelaajana NHL-sopimuksen! © Los Angeles Kings

Kotkan Titaanien kasvatti Rasmus Kupari on allekirjoittanut kolmevuotisen NHL-sopimuksen hyökkääjän kesän varaustilaisuudessa listoilleen poimineen Los Angeles Kingsin kanssa.

Oulun Kärpissä viime keväänä SM-kultaa ja Suomen alle 18-vuotiaiden sotisovassa MM-kultaa juhlinut titaanikasvatti Rasmus Kupari on pistänyt nimensä NHL-seura Los Angeles Kingsin tarjoamaan kolmevuotiseen tulokas-sopimukseen.

Kuparin kuluvan kesän varaustilaisuuden 1. kierroksella 20. pelaajana riveihinsä nappaamassa Kings-leirissä oltiin luonnollisesti tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä.

– Tiesimme koko ajan, että hän on ensimmäisen kierroksen kyky. Hän on nopea ja taitava ja pelaa miesten kanssa ammattilaisliigassa, toteaa Kingsin kotisivuilla seuran Euroopan kykyjenetsinnästä vastaava Christian Ruuttu.

– Olemme tarkkailleet häntä paljon. Rasmuksen kyvyt sopivat juuri siihen, kuinka jääkiekko pelinä on kehittymässä. Vauhdin, taidon ja pelinrakentamisen lisäksi hänellä on todella hyvä laukaus suorasta luistelusta.

Myös vastikään 18 vuotta mittariin saanut kotkalaislähtöinen hyökkääjä oli iloinen allekirjoittamastaan tulokaskontrahdista, joka on samalla Titaanien historiassa ensimmäinen kerta, kun seuran oma kasvatti pistää puumerkkinsä NHL-sopimukseen.

– Olen todella innoissani ja tyytyväinen – tämä on iso asia minulle. Olen kiitollinen perheelleni, tyttöystävälleni ja Oulun Kärpille, Kupari kommentoi hymy huulilla.

Titaanit onnittelee ”Rassea” tuoreesta NHL-sopimuksesta ja toivottaa samalla tsemppiä alkavaan kiekkokauteen 2018–2019!