Varaa kausikorttisi

Titaanien syyskuun lopulla alkavan Suomi-sarjakauden 2017–2018 kausikortit ovat nyt myynnissä. Hanki kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa KSOY Areenan lehtereiltä.

Titaanien kausikortin saa alkavalle kiekkokaudelle 2017–2018 ostettua itselleen 140 euron hintaan, johon sisältyy merkitty katsomopaikka punanuttujen Suomi-sarjan runkosarjan kotiotteluissa A-, B-, C- tai D-katsomosta.

HOPEA VIP-kausikortti irtoaa sitä vastoin omaksi 240 eurolla, sisältäen kauden 2017–2018 jokaisessa kotiottelussa merkityn katsomopaikan A- tai B-katsomoon sekä erätaukokahvit runkosarjan kotiotteluissa edustusjoukkueen VIP-tilassa, josta löytyy myös ainoastaan VIP-korttilaisten käytössä oleva ja A-oikeuksin varustettu pubi.

Yrityksille suunnattu KULTA VIP-kausikortti irtoaa sitä vastoin omaksi 490 eurolla, sisältäen kauden 2017–2018 jokaisessa kotiottelussa merkityn katsomopaikan A- tai B-katsomoon, lämpimän ruoan ennen ottelun alkua ja erätaukokahvit
edustusjoukkueen VIP-tilassa, josta löytyy myös ainoastaan VIP-korttilaisten käytössä oleva ja A-oikeuksin varustettu pubi.

Hanki kausi- tai VIP-kausikorttisi ajoissa, jotta saat napattua
paikkasi KSOY Areenan lehtereiltä Suomi-sarjakaudelle 2017–2018!

 


KAUSIKORTTIEN VARAUSLOMAKE

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


MS Word -tiedostoVaratut kausikortit 2017-2018.doc (913 kB)
KATSOMOKARTASTA NÄET VAPAANA OLEVAT PAIKAT – PUNAISELLA MERKITYT OVAT VARATTUJA PAIKKOJA.
KSOY Areenan katsomokartta.