Uutiset ja artikkelit

Suomi-sarjan runkosarjan otteluohjelma koki lisää muutoksia, kun myös kuluvan viikon kamppailut on päätetty Suomessa valtoimenaan riehuvan Omikron-virusmuunnoksen ansiosta siirtää helmikuulle.
Suomi-sarjan otteluohjelmaa on muokattu uuteen uskoon Omikron-virusmuunnoksen räjähdysmäisen leviämisen ja sen seurauksena tapahtuneen koko Suomen koronavirustilanteen heikentymisen myötä.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden.
Titaanit järjestää jälleen perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin K-Raudan toimipisteessä Karhulassa!
Kulunut kiekkovuosi 2021 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Suomi-sarjan joulutaukoa viettävä Titaanit on saanut joulupukilta aikaistetun lahjan punanuttuihin siirtyvän 21-vuotiaan venäläishyökkääjän Valerii Rykovin muodossa.
Kuluvalle kaudelle vähän jopa pakon sanelemana joukkuettaan nuorentanut Kotkan Titaanit voi ainakin yhdessä asiassa tukeutua edelleen tuttuun ja turvalliseen pelimieheen. Kyseessä on luonnollisesti maalivahti Niilo Pussinen, jolle käynnissä oleva kiekkosesonki on järjestyksessään jo yhdeksäs punanuttujen edustusmiehistössä.
Yksi nuoren sekä kokemattoman punanuttumiehistön uusista kasvoista on ensimmäistä syksyään edustustasolla ja Suomi-sarjassa pelaava lahtelaislähtöinen hyökkääjä Lauri Kallio, joka nimenomaan halusi tulla Titaaneihin kehittymään niin pelaajana kuin ihmisenäkin.
Jos meni Titaanien pelaajisto edelliskauden jälkeen uusiksi, niin tuoretta verta suoniinsa sai myös kotkalaisjoukkueen valmennusryhmäkin, kun entinen punanuttusentteri Roope Lantta päätti vaihtaa pelihommat valmennuspuuhiin.
Jääkiekkokausi 2021–2022 on alkanut Titaanien osalta hieman mollivoittoisesti. Otteet kaukalon puolella eivät ole olleet odotetun kaltaisia, mutta meillä seuran taustajoukoissa on vahva usko paremmasta huomisesta.
RSS ATOM