Uutiset ja artikkelit

Kinkkinen kotitupla (26.11.2021)
Vaasan Koulunäkki Areenalla on tulevana viikonloppuna luvassa Suomi-sarjatason jääkiekkoa varmasti koko rahan edestä, sillä paluuta takaisin voitto- ja pistekantaan janova Titaanit saa purtavakseen varsin kinkkisen kotituplan. Punanutut nimittäin kohtaavat perättäisinä päivinä Kotkaan vieraaksi saapuvat hurjavireisen JHT:n sekä niin ikään viheliäisenä vastuksena tunnetun HCIK:n.
Maalin tekemisen sietämätön vaikeus, osa ääretön... se vaivaa tällä hetkellä Titaaneita kovalla kädellä ja sen myötä voittoja tai edes pisteitä ei hurjasti taistelleiden sekä tilanteita luoneiden punanuttujen laariin putoile. Vaasan Koulunäkki Areenalla lauantai-iltana vieraillut D-Kiekko teki kotijoukkueen sekä -yleisön harmiksi yhden täysosuman heti taiston alussa ja se riitti lopulta jyväskyläläisten suissa varmasti makealta maistuvaan vierasryöstöön maalein 0-1 (0-1, 0-0, 0-0).
Vaasan Koulunäkki Areenalla mitellään lauantai-iltana näin ennakkoon varsin mielenkiintoinen Suomi-sarjakoitos, vaikka siinä kohtaavatkin joukkueet lähestulkoon sarjataulukon ääripäistä. Taistoa isännöivä Titaanit ei viime aikoina ole juurikaan päässyt maistelemaan voiton makeaa karamellia, kun taas vieraaksi saapuva jyväskyläläinen D-Kiekko on ahminut samaan aikaan kaksin käsin kyseisiä namiskuukkeleita sisuksiinsa.
Titaanien testattavana olleista hyökkääjistä Toni-Pekka Hämäläinen jatkaa kauden loppuun saakka punanutussa, kun taas Sebastian Karjaluotoa ei enää jatkossa kotkalaisjoukkueen riveissä nähdä.
Kovin on synkkää (13.11.2021)
Titaanit tarpoo tällä hetkellä todellisessa alakulon alhossa, sillä punanuttujen maalinteko sakkaa huolella ja kun oma peräpääkin vuotaa, ei voittoja liiemmin tilille tipu. Sen myötä viimeisin merkintä kotkalaisten tappiosarakkeeseen kirjattiin Porin lauantai-illassa, kun Isomäki Areenalla Suomi-sarjan runkosarjakoitosta isännöinyt Karhu HT oli tylysti parempi maalein 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).
Porin Isomäki Areenassa on kuluvan viikon lauantaina tarjolla todellinen tuplavee-ilta. Ensinnäkin tuplavee tarkoittaa lontoon kielellä sanaa win, jota kaukaloon liukuvat Karhu HT sekä Titaanit taatusti himoitsevat ja toinen tuplavee meinaa puolestaan konkarihyökkääjä Ville Vallia, jonka pitkä kiekkoura pistetään taiston tiimellyksessä kauniiseen pakettiin.
Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin.
Eipä oiennut titaanimerkkisen purren kurssi lauantai-iltana Kotkassa takaisin voittojen viitoittamille laineille. Vaasan Koulunäkki Areenalla vieraillut Pyry nimittäin näytti punanutuille, miksi se on tällä hetkellä kukkona Suomi-sarjatunkiolla ja vei varsin suvereenin peliesityksen jälkeen kaikki tarjolla olleet pisteet mukanaan Nokialle lopulta maalein 1-6 (0-3, 0-1, 1-2).
Edeltävistä kuudesta Suomi-sarjakamppailuistaan vain yhden nimiinsä vienyt Titaanit lähtee kirkastamaan kolhiintunutta kilpeään, kun lauantain kunniaksi Vaasan Koulunäkki Areenalle saapuu vieraaksi sarjajohtaja Pyry. Kurssinsa kääntämisen ohella punanutut pyrkivät makselemaan nokialaisille viime keväältä kertyneitä kalavelkojaan, joten luvassa on vuorenvarmasti nähtävää koko rahan edestä!
Lauantaina Kalajoella mitellyssä JHT-vierasottelussa tappelun vuoksi ulosajetuksi joutunut titaanihyökkääjä Valtteri Tamminen on saanut postia Suomi-sarjan kurinpitäjältä.
RSS ATOM