Uutiset ja artikkelit

Kotkan Titaanien syyskuun 18. päivänä alkavan Suomi-sarjakauden 2020–2021 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa KSOY Areenan lehtereiltä!
Pitkän tauon jälkeen kotikaukaloonsa tositoimien merkeissä palannut Kotkan Titaanit jatkoi kutakuinkin siitä, mihin se pari iltaa aiemmin Valkealassa oli työntekonsa lopettanut. KSOY Areenalla vieraillut Porvoon Hunters nimittäin jäi fyysisen ja tunteikkaan harjoitustaiston jälkeen jopa yllättävänkin selkeästi punanuttujen jalkoihin, jotka rallattelivatkin lopulta 147 katsojan riemuksi komeaan 6-1 (2-0, 1-1, 3-0) –voittoon.
Keskiviikkoiltana Valkealan jäähallissa harjoitusottelunsa startannut Kotkan Titaanit pääsi taiston tauottua poistumaan hymyssä suin kotimatkalle. Punanuttuja 40 minuutin ajan hienosti haastanut ValKi nimittäin väsähti vieraiden vauhdinpidossa sen verran selvästi, että isännät joutuivat lopulta tunnustamaan kotkalaiset paremmikseen maalein 2-7 (0-1, 2-2, 0-4).
Viimeksi helmikuun lopulla pelihommia harrastanut Kotkan Titaanit tekee kuluvalla viikolla paluun takaisin tositoimiin. Punanutut nimittäin aloittavat harjoitusottelurupeamansa, kohtaamalla keskiviikkona vieraissa Valkealan Kiekon ja iskemällä perjantaina kotikaukalossaan yhteen Porvoon Huntersin kanssa.
Kesälomien lähestyessä loppuaan on koronatilanne Suomessa vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu ja seuraavat kaksi kuukautta ovat merkittäviä, jotta tilanne pysyy hyvänä myös syksyllä ja talvella.
Kotkan Titaanit on vahvistanut hyökkäyskalustoaan kaksi edelliskautta Nuorten Mestistä Imatran Ketterän riveissä pelanneella Martin Mäkisellä.
Jääharjoittelunsa elokuun 3. päivä käyntiin polkaiseva Kotkan Titaanit on jämäköittänyt tuntuvasti keskushyökkääjäkalustoaan sorvaamalla yksivuotiset jatkosopimukset punanutussa jatkavien Santeri Salmisen ja Leevi Pekkarisen kanssa.
Alkavaan Suomi-sarjakauteen 2020–2021 perinteiseen tapaan valmistautuva Kotkan Titaanit löytyy seuran kotisivujen lisäksi myös monista eri sosiaalisen median kanavista.
Koronaviruspandemian vuoksi kesäkuukaudet tiiviiseen omatoimiharjoitteluun panostava Kotkan Titaanit pelaa tuttuun tapaan jälleen tukun harjoitusotteluita ennen syyskuun 18. päivä käynnistyvää Suomi-sarjakautta 2020–2021.
Sunnuntaina tapahtuva kesäpäivänseisaus tietää sitä, että seuraavaksi on vuorossa valon sekä keskikesän juhlana tunnetuksi tullut juhannus.
RSS ATOM