Uutiset ja artikkelit

Kulunut kiekkovuosi 2023 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta sanoi jo Hugo-peikko aikoinaan. Titaanit ei tosin olisi kuluvan vuoden viimeisessä Suomi-sarjan runkosarjakoitoksessa edes ansainnut voittaa, sillä punanutut lahjoittelivat sen verran avo- ja omakätisesti maaleja Kotkassa vierailleelle LeKille. Aikamoisiksi täysosuma- sekä virhepeijaisiksi äitynyt kamppailu kirjattiinkin sen myötä lopulta varsin oikeutetusti lempääläisten nimiin varsin ronskein 6-9 (2-2, 3-4, 1-3) –lukemin.
Niin se vain joulu jo kolkuttelee ovella ja sehän taas tietää pienimuotoista breikkiä arjen aherruksesta sekä ennen kaikkea pelihommista. Titaanit ei kuitenkaan aivan vielä voi hengähtää ja lyödä vaihdetta vapaalle, sillä kotkalaisilla on jäljellä vielä yksi äärimmäisen kova Suomi-sarjan runkosarjakoitos, sillä punanutut saavat kuluvan viikon lauantaina Vaasan Koulunäkki Areenalleen vieraaksi aina yhtä vaarallisen vihulaisen Pirkanmaalta – Lempäälän Kisan.
Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkue pelaa Kotkassa ja Haminassa kolme Ruotsi-ottelua 15.–17. joulukuuta välisenä aikana.
Titaanit on täyttä terästä – kylmä fakta, josta tällä hetkellä saavat ikävällä tavalla tuta kotkalaisten kanssa samaan aikaan Vaasan Koulunäkki Areenan kapeaan kaukaloon liukuvat vastustajat. Viimeisimpänä edellä mainitun toteamuksen sai kokea nahkoissaan lauantaina Kotkassa vieraillut Suomi-sarjan kärkipumppu Pyry Hockey, joka jäi oikeastaan kolmatta erää lukuunottamatta ehkäpä koko kuluvan kauden parasta peliään esittäneiden punanuttujen jalkoihin 5-2 (1-0, 2-0, 2-2) –lukemiin päättyneessä kamppailussa.
Kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa porskuttava Titaanit leventää suomisarjamiehistönsä peräpäätä Ketterän U20 SM-joukkueesta lainalle saapuvalla Rasmus-Santeri Korhosella.
Kuluva kiekkovuosi huipentuu Titaanien osalta mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun kotkalaiset mittelevät ennen joulutaukoa jäljellä olevissa kotiotteluissaan Suomi-sarjan ehdottomasti terävimmän kärjen kanssa. Lauantai-iltana Vaasan Koulunäkki Areenalle vieraaksi saapuva Pyry ei hallitsevana mestarina saati runkosarjan tämänhetkisenä ykkösenä juuri esittelyitä kaipaa, joten nyt jos koskaan on punanuttujen kyettävä lyömään pöytään paras mahdollinen peliesityksensä nokialaiset kaataakseen.
Tänään tulee kuluneeksi 106 vuotta siitä päivästä, kun eduskunta hyväksyi Suomen itsenäisyysjulistuksen.
Suomen Jääkiekkoliiton seuratoimihenkilöiden ”Vuoden tekijä” –ansiomerkit jaettiin Tampereen Nokia Areenalla Karjala-turnauksen yhteydessä lauantaina 11.11.2023 järjestetyssä alueiden yhteisessä palkitsemistilaisuudessa.
Titaanit ja Kymenlaakson Sähkö Oy järjestävät yhteistyössä koko perheen maksuttoman Energiaa jäällä –luistelutapahtuman Vaasan Koulunäkki Areenalla kuluvan viikon lauantaina (9.12.) kello 14:00 – 15:30 välisenä aikana.
RSS ATOM