Jokila kaivaa luistimet ”naftaliinista”

18.3.2019

Titaanit vahvistaa Suomi-sarjan karsintasarjan alla rivejään ”kaukalosoturi” Joni Jokilalla!
Titaanit vahvistaa Suomi-sarjan karsintasarjan alla rivejään ”kaukalosoturi” Joni Jokilalla!

Kotkan Titaanit on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen kokeneen laitahyökkääjä Joni Jokilan kanssa.

Suomi-sarjan putoamiskarsintojen 2. vaiheen ottelunsa tulevana viikonloppuna (23.–24.3.) aloittava Titaanit saa kyseisiin koitoksiin lisäapua kaukalon puolelle, kun keväällä 2017 peliuransa paketoinut Joni Jokila tekee paluun tositoimiin ja liittyy punanuttujen pelaajavahvuuteen.

Loppukauden mittaisen sopimuksen allekirjoittaneen Jokilan vyöllä on 206 ottelun verran kokemusta titaanipaidasta, joissa punanuttua niin Suomi-sarjassa, 2. divisioonassa kuin 3. divisioonassakin yllään kantanut laitahyökkääjä on iskenyt yhteensä 121 (64+57) tehopistettä.

Titaanien päävalmentaja Mika Iltolan mukaan kotkalaisjoukkue saa 30-vuotiaan Jokilan mukaantulon myötä riveihinsä ”todellisen soturin”.

– Joni on minulle tuttu pelaaja jo aikanaan seuran A-nuorista, joten tiedän tasan tarkkaan minkälainen kaveri nyt liittyy joukkueeseen, Iltola toteaa.

– Hän on taistelija, joka pelaa jokaisen tilanteen loppuun asti ja antaa aina kaikkensa joukkueelle – juuri hänenlaistaan soturia me edessä oleviin peleihin tarvitsimmekin.

Viikko takaperin punanuttujen harjoitusvahvuuteen liittynyt ja välittömästi valmennukselta myös varakapteenin A-kirjaimen pelipaitansa rintamukseen saanut Jokila lähtee muun titaanimiehistön kanssa hakemaan nimiinsä karsintasarjan voittoa sekä sen avulla tavoitteena olevaa Suomi-sarjapaikan säilytystä.

– ”Jogista” tulee aivan varmasti olemaan meille iso hyöty karsinnoissa ihan jo kokemuksensa ja johtajuutensa sekä myös mitään pelkäämättömän asenteensa vuoksi, Iltola naulaa.