Levänen tilkitsee titaanimaalia myös jatkossa

24.5.2019

Santeri Levänen nähdään Titaanien maalitolppien välissä myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2019–2020!
Santeri Levänen nähdään Titaanien maalitolppien välissä myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2019–2020!

Kotkan Titaanien veräjää kahtena edelliskautena Suomi-sarjassa tukkinut Santeri Levänen on piirtänyt puumerkkinsä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Titaanien maalivahtiosasto Suomi-sarjakaudelle 2019–2020 on valmis. Kotkalaisjoukkueen veräjällä tullaan nimittäin näkemään sitä jo kahtena edeltävänä sesonkina tukkinut Santeri Levänen, joka kirjoitti nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Leväsen jatkaminen titaanipaidassa on punanutuille todella tärkeä asia, sillä yhteensä 29 Suomi-sarjan runkosarja- ja karsintakamppailussa torjuntaprosentikseen 91,17 kirjauttanut 22-vuotias kouvolalaislähtöinen häkkäri oli varsinkin kevään ”painepeleissä” suuressa roolissa varmistamassa Titaanien taipaleelle jatkoa Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Leväsen nimen saaminen jatkosopimukseen vetää väkisinkin suun messingille, sillä nyt meillä on kaksi jo tasonsa Suomi-sarjassa todistanutta maalivahtia riveissämme myös alkavalla kaudella, kiitos aiemmin niin ikään punanutussa jatkaneen Niilo Pussisen, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

– ”Leksa” oli keväällä joukkueemme tärkein yksittäinen pelaaja ja toivoa sopii, että sama torjuntavire jatkuu myös tulevalla kaudella, sillä hänen ja Niilon edesottamuksiin tulemme joukkueena varmasti jälleen isosti turvaamaan.

Leväsen ja Pussisen ohella Titaanien tulevan kauden maalivahtikolmikon täydentää ensimmäistä kertaa urallaan edustustasolle yksivuotisen pelaajasopimuksen voimalla ponnistava punanuttujen oma kasvatti Juuso Hyyrynen, 19, joka on kahden männäsesongin aikana napannut harteilleen kotkalaisseuran A-nuorten Suomi-sarjamiehistön kiistattoman ykkösveskarin viitan.

– Hyyrynen on isokokoinen (191cm / 80kg) ja erittäin tervepäinen sekä kilpailuhenkinen nuorukainen, jossa piilee erinomainen aihio olla tulevaisuudessa Titaanien edustusjoukkueen ykkösmaalivahti, Hannukainen kommentoi.

– Edessä oleva kausi tullee Juuson kohdalla kulumaan vielä hyvin pitkälti A-nuorten peleissä kiekkoja koppaillen, mutta jo se, että hän pääsee harjoittelemaan edustuksen mukana sekä imemään oppia niin vanhemmilta kollegoiltaan kuin maalivahtivalmentajaltamme Tino Turkialta, sataa isosti hänen laariinsa tulevaisuudessa.

Maalivahtikiinnitysten lisäksi Titaanit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Petteri Paajasen kanssa, joka aloittaa syksyllä näin ollen toisen kautensa kotkalaisjoukkueen sotisovassa.

Savonlinnasta vuosi takaperin Kotkaan jalkautunut Paajanen, 22, kirjautti punanutussa pelaamissaan kaikkinensa 32 Suomi-sarjan runkosarja- ja karsintaottelussa tilastoihinsa tehot 2+5, kuuluen käytännössä koko päättyneen sesongin ajan kotkalaisjoukkueen vakiokokoonpanoon.

– Paajanen kärsi viime kaudella ikävistä pikkuvaivoista, joiden seurauksena hän ei saanut kunnolla puristettua esiin täyttä potentiaaliaan monikäyttöisenä allround-puolustajana kuin oikeastaan vasta kevään karsintasarjassa, Hannukainen selventää.

– Nyt ne vaivat on kuitenkin vihdoin ja viimein selätetty, jonka myötä odotammekin päävalmentaja Mika Iltolan kanssa ”Peten” niin sanotusti puhkeavan kukkaan sekä ottavan itselleen entistä suuremman roolin pakistossamme.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!