Erik Naroma siirtyy Titaaneihin

12.6.2019

Kevään karsintataistoissa HC Giantsin sotisovassa edukseen esiintynyt Erik Naroma pukeutuu jatkossa punanuttuun!
Kevään karsintataistoissa HC Giantsin sotisovassa edukseen esiintynyt Erik Naroma pukeutuu jatkossa punanuttuun!

Kotkan Titaanit on vahvistanut hyökkäyskalustoaan viime kaudella Suomi-sarjaa hollolalaisen HC Giantsin riveissä pelanneella Erik Naromalla.

Titaanit on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen niin keskus- kuin laitahyökkääjänkin tonteilla viihtyvän sekä Kouvolan KooKoon junioriputken läpi käyneen Erik Naroman kanssa.

Päättyneellä kaudella HC Giantsin paidassa Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla debytoinut Naroma, 19, esiintyi hollolalaisten riveissä kaiken kaikkiaan 35 runkosarja- sekä karsintakamppailussa, joissa nuorukaisen tilille kirjattiin 14 (7+7) tehopistettä.

– Naroma on juuri siihen muottiin sopiva pelimies, jollaisia haluamme maailmalta riveihimme – tervepäinen ja raakaa työntekoa pelkäämätön kaveri, jolla on potentiaalia ottaa haltuunsa suuri rooli hyökkäyskalustossamme, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

– Kaiken lisäksi Erikillä on vyöllään jo kauden verran kokemusta Suomi-sarjasta, joten edustustason otteluiden hieman erilaiset metkut junioripeleihin verrattuna eivät siis enää tule hänelle yllätyksenä.

Titaaneilla on nyt kasassa sopimukset yhteensä kolmen maalivahdin, kuuden puolustajan ja neljän hyökkääjän kanssa Suomi-sarjakaudelle 2019–2020.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!