Leveyttä keskikaistalle ja pakistoon

4.7.2019

Keskushyökkääjä Leevi Pekkarinen pukeutuu alkavalla kiekkokaudella punanuttujen sotisopaan. © Aaro Nuoramo
Keskushyökkääjä Leevi Pekkarinen pukeutuu alkavalla kiekkokaudella punanuttujen sotisopaan. © Aaro Nuoramo

Kotkan Titaanit on saanut sopimuspelaajiensa rintamaan lisää leveyttä keskushyökkääjä Leevi Pekkarisen ja puolustaja Arttu Räisäsen muodossa.

Titaanit on vankistanut alkavan kauden Suomi-sarjajoukkueensa keskikaistaa solmimalla yksivuotisen pelaajasopimuksen Imatran Ketterän A-nuorista Kotkaan siirtyvän Leevi Pekkarisen kanssa.

Lahdesta lähtöisin oleva 20-vuotias Pekkarinen oli edeltävällä sesongilla Ketterän Nuorten Mestis-miehistön tehokkain keskushyökkääjä, nakuttamalla tilastoihinsa yhteensä 41 (12+29) tehopistettä pelaamissaan 47 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa.

– Saimme Pekkarisesta hyvät taustatiedot sekä suositukset Ketterän edustusjoukkueen valmentajilta Maso Lehtoselta ja Teemu Asikaiselta, jotka kumpikin ovat viime vuosina kaveria koutsanneet, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

– Leevi on pelitekevä sentteri, joka tehoilun ohella hoitaa myös puolustusvelvoitteensa kunnialla. Hänellä on kova halu kehittää itseään aina vain paremmaksi jääkiekkoilijaksi sekä mennä urallaan eteenpäin ja ne olivatkin suurimpia syitä titaanipaitaan siirtymiselle.

Punanuttujen pakkikalusto saa puolestaan odotetun lisän syksyllä kolmannen kautensa kotkalaisten takalinjoilla aloittavasta 22-vuotiaasta Arttu Räisäsestä.

Yksivuotisen jatkosopimuksen allekirjoittaneen Nummelan Palloseuran kasvatin viime kausi oli tehollisesti edeltävää laihempi, mutta mitä pidemmälle kevättä mentiin, sitä suurempaan kiekolliseen rooliin kaikkinensa 37 Suomi-sarjan runkosarja- ja karsintakamppailussa tehot 2+6 tekaissut puolustaja jälleen nousi.

– Räisäsen jatkaminen on niin minun kuin päävalmentaja Mika Iltolankin mieleen, sillä hän tahkosi vahvan kevään ja oli yksi pakistomme pelillisistä johtajista erityisesti karsinnoissa, Hannukainen myhäilee tyytyväisenä.

– ”Arde” on päässyt vetämään alle vahvan treenikesän, joka toki jatkuu vielä muutaman viikon ajan – uskonkin luistinten ja kiekon liikkuvan hänen käskyttäminään varsin iloisesti, jahka kauteen valmistautuminen jääharjoitusten muodossa alkaa.

Sopimuspelaajien lisäksi Titaanien rinkiin liittyy kotkalaisseuran oma kasvatti Mikke Lempiäinen, 22, jonka päättynyt kausi kului Haminan Kiekkoympyröiden riveissä tehokkaasti 3.divisioonaa pelaten.

– Lempiäinen on meille erittäin tuttu pelimies, jonka varsinkin ”Illi” tuntee entuudestaan kuin omat taskunsa, valmennettuaan kaveria monta vuotta eri juniori-ikäluokissa, titaanimanageri kommentoi.

– Mikke otti meihin itse yhteyttä ja kertoi halunsa tulla try-outin kautta taistelemaan paikasta Suomi-sarjamiehistössämme, joten miksemme olisi hänelle siihen mahdollisuutta antaneet?
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!