Myyryläisen titaaniuralle jatkoa – hyökkäykseen myös uusia kasvoja!

19.8.2019

Konkarihyökkääjä Ville Myyryläinen taistelee ja sähisee titaanipaita päällään myös käynnissä olevalla Suomi-sarjakaudella 2019–2020.
Konkarihyökkääjä Ville Myyryläinen taistelee ja sähisee titaanipaita päällään myös käynnissä olevalla Suomi-sarjakaudella 2019–2020.

Kotkan Titaanien miehistö Suomi-sarjakaudelle 2019–2020 alkaa pikkuhiljaa saavuttaa suunniteltua muotoaan. Punanuttujen viimeisimmät kiinnitykset ovat hyökkääjät Ville Myyryläinen, Oskari Leväsen sekä Rene Hiekkataipale.

Titaanit on harjoitussesonkinsa edetessä kasvattanut entisestään Suomi-sarjan runkosarjaan valmistautuvan miehistönsä päämäärää, sillä punanutussa jo peräti yhdeksännen kautensa aloittava laitahyökkääjä Ville Myyryläinen piirsi puumerkkinsä kotkalaisseuran tarjoamaan yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Imatralla sijaitsevassa raja- ja merivartiokoulussa opiskelevan Myyryläisen, 25, jatkamisen kilpajääkiekkoilun parissa sekä samalla päivittäisen kulkemisen Immolan kasarmin ja KSOY Areenan välillä mahdollistivat paikalliset yritykset Neste Huttunen, PK-Sähköpalvelu, Sea Load Shipping sekä VALTO TRAINING.

Punanutun yhteensä 180 kertaa tähänastisen uransa aikana päälleen sarjataistojen merkeissä pukenut Myyryläinen tilastoi viime kaudella Suomi-sarjassa 28 otteluun 10 (8+2) tehopistettä, ollen Titaanien neljänneksi maaliahnein hyökkääjä.

– Myyryläinen kuuluu monivuotisena luottopelaajana joukkueemme harvalukuiseen kokeneempaan kalustoon, joten on vain ja ainoastaan hieno juttu, että hän sai siviilipuolen asiansa siihen järjestykseen, jotta pelaaminen Suomi-sarjatasolla on edelleen mahdollista, veistelee Titaanien manageri Juho Hannukainen.

– ”Myyrällä” on alla tuloksellisesti vähän heikompi kausi, joten eiköhän parannusta ole luvassa – taistelusta ja sähisemisestä se odottamani parannus tuskin ainakaan tulee kiinni jäämään.

Myyryläisen ohella nimensä titaanimerkkiseen yksivuotiseen pelaajasopimukseen on pistänyt Kouvolan KooKoon A-nuorista Kotkaan siirtyvä laitahyökkääjä Oskari Levänen, joka on punanutussa niin ikään vaikuttavan maalivahti Santerin pikkuveli.

Nuorten SM-liigassa kolmen viime kauden aikana KooKoon sotisovassa pelaamissaan 114 ottelussa tehot 11+22 värkänneeltä Leväseltä, 20, löytyy vyöltään myös yksi alle 16-vuotiaiden maaottelu Suomen paidasta.

– Levänen on ollut joukkueen mukana heti jääharjoitusten alusta lähtien ja näyttänyt niin treeneissä kuin harjoituspeleissäkin taitonsa, jotka riittävät vallan mainiosti Suomi-sarjatasolle, Hannukainen toteaa.

– Oskarille on lähtökohtaisesti tarjolla ruutua joukkueemme tuloksentekoyksiköissä, mutta se paikka hänen pitää tietenkin omilla otteillaan lunastaa – potentiaalia mahdolliseen läpilyöntiin kaverilla nimittäin on rutkasti olemassa.

Kolmas uusi sopimuspelaaja on puolestaan Titaanien junioriputken läpi käynyt ja vasta 17 vuoden ikään ehtinyt hyökkääjä Rene Hiekkataipale, jonka kanssa punanutut ovat solmineet aina kevääseen 2021 saakka kestävän sopimuksen.

– Hiekkataipaleen kanssa lähdemme rauhassa rakentamaan vähän pidempää projektia, jonka tavoitteeksi päävalmentaja Mika Iltola on asettanut vakiopelipaikan lunastamisen edustusjoukkueesta viimeistään kaudelle 2020–2021, Hannukainen selventää.

– Rene on isokokoinen, hyvin liikkuva ja käsistään taitava tulevaisuuden lupaus sekä ennen kaikkea Titaanien oma kasvatti, joita haluamme vastaisuudessa nähdä entistä enemmän riveissämme mainetekoja tekemässä.

Uusien kiinnitysten vastapainoksi Titaaneissa try-outilla ollut hyökkääjä Niklas Malinen ei enää jatka pelaajasopimuksen tavoittelua punanuttujen riveissä ja on näin ollen vapaa etsimään itselleen uuden seuran.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!