Kuntulle jatkosopimus – peräpäässä liikehdintää

13.9.2019

Tehohyökkääjä Santeri Kunttu nähdään myös käynnissä olevalla kiekkokaudella titaanipaidassa!
Tehohyökkääjä Santeri Kunttu nähdään myös käynnissä olevalla kiekkokaudella titaanipaidassa!

Kotkan Titaanit ja joukkueen monivuotinen tehohyökkääjä Santeri Kunttu ovat päässeet yhteisymmärrykseen yksivuotisesta jatkosopimuksesta.

Reilun viikon päästä lauantaina (21.9.) Suomi-sarjan runkosarjaurakkansa kotikaukalossaan porilaisen Karhu HT:n isäntänä aloittava Titaanit saa nauttia myös käynnissä olevalla kiekkokaudella yksivuotisen jatkosopimuksen allekirjoittaneen Santeri Kuntun palveluksista.

Edeltävällä sesongilla ikävähkön alaraajavamman takia vain 10 ottelua pelannut ja niissä tehot 3+3 värkännyt Kunttu, 25, on kuulunut syksystä 2015 lähtien kotkalaisjoukkueen tehokkaimpien hyökkääjien joukkoon, joten miehen jatkaminen punanutussa otettiin titaanileirissä vastaan suurella ilolla.

– Kuntun jatkaminen riveissämme on todella hieno juttu, sillä täyteen pelikuntoon päästessään hän on aivan varmasti jälleen yksi kärkihyökkääjistämme, jolta on vara odottaa suurta vastuunkantoa eritoten tuloksen tekemisessä, hykertelee Titaanien manageri Juho Hannukainen tyytyväisenä.

– ”Kyy” tuo hyökkäykseemme lisää kokemusta, maalintekovoimaa sekä rouhimismentaliteettia, jotka tiukoissa sekä kovatasoisissa Suomi-sarjakamppailuissa nousevat aina arvoon arvaamattomaan.

Kuntun jatkosopimuksen ohella Titaaneissa heinäkuun lopulla alkaneen jääkauden alusta lähtien try-outilla ollut ja kuudessa harjoitusottelussa esiintymään ehtinyt Leevi Laine vakuutti kotkalaisjoukkueen valmennuksen kyvyistään pelata Suomi-sarjassa, jonka myötä 21-vuotiaan puolustajan sopimus muutettiin kestämään koko käynnissä olevan kauden 2019–2020 päättymiseen saakka.

– Laine on nuori ja urallaan eteenpäin pyrkivä kaveri, jolla on potentiaalia kehittyä hyväksi Suomi-sarjatason puolustajaksi, sanailee titaanimanageri Hannukainen.

– ”Lefa” ei pelkää kovaa työntekoa saati valita turhista – hän tuo lisää leveyttä ja kilpailutilannetta peräpäähämme, jotka ovat pitkän sarjakauden aikana ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Uusien pelaajasopimusten vastapainoksi Titaanit myös menettää yhden pelimiehen, sillä jo keväällä jatkosopimuksen punanuttujen kanssa sorvannut puolustaja Ville Äijälä joutuu ainakin toistaiseksi lopettamaan kilpakiekon pelaamisen työ- ja opiskelukiireiden vuoksi.

– Tottahan toki se harmittaa, että menetämme joukkueemme riveissä erittäin pidetyn persoonan ja kaukalossa taas santapaperimaisen pelityylinsä myötä vastustajien vihaaman puolustajan, mutta Äijälän lopettamisen syy on täysin ymmärrettävä, Hannukainen toteaa.

– Isot kiitokset kuluneista vuosista ”Äijikselle” koko seuran puolesta ja tsemppiä niin työ- kuin opiskelurintamalle sekä elämään ylipäänsä!

Titaaneilla on nyt julkaisten rosterimuutosten myötä kasassa yhteensä kolmen maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 16:sta hyökkääjän levyinen Suomi-sarjamiehistö.
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!