”Tällä miehistöllä lähdemme sarjaan”

19.9.2019

Jatkosopimuksen allekirjoittanut Miro Mänttäri ja muu titaanimiehistö ovat valmiita kohtaamaan lauantaina Kotkaan vieraaksi saapuvan porilaisen Karhu HT:n.
Jatkosopimuksen allekirjoittanut Miro Mänttäri ja muu titaanimiehistö ovat valmiita kohtaamaan lauantaina Kotkaan vieraaksi saapuvan porilaisen Karhu HT:n.

Suomi-sarjan runkosarjataistonsa lauantaina kotikaukalossaan aloittava Kotkan Titaanit ja hyökkääjä Miro Mänttäri ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Viimeistelyharjoituksiaan kuluvalla viikolla vetänyt Titaanit vankistaa hyökkäyskalustoaan ja kokemuspatteristoaan aivan Suomi-sarjan runkosarjan avauskamppailun alla hyökkääjä Miro Mänttärillä.

– Mänttäri on jo pitkään kuulunut joukkueemme luotettavaan vakiokalustoon, joten on todella hieno asia, että hän sai järjesteltyä työkuvionsa niin, että harjoitteleminen ja pelaaminen on Suomi-sarjatasolla mahdollista, kommetoi Titaanien manageri Juho Hannukainen.

Punanutun tähänastisella urallaan yhteensä 92 kertaa sarjapelien yhteydessä päälleen pukenut ja kyseisissä koitoksissa 41 (15+26) tehopistettä värkännyt 25-vuotias Mänttäri tuo mukanaan entisestään lisää vaihtoehtoja kotkalaisjoukkueen päävalmentaja Mika Iltolalle kokoonpanojen sommitteluun sekä niin ikään Suomi-sarjan kovissa taistoissa isossa arvossa olevaa pelikokemusta.

– ”Mänä” on harjaantunut ja erittäin fiksu pelaaja sekä todellinen jokapaikanhöylä, sillä valmennus voi lyödä hänet hyökkääjäksi tai pakiksi pelaamisen tason liiemmin kärsimättä. Uskon, että tiukassa paikassa häneltä sujuisi varmasti myös maalivahdinkin hommat kuin vettä vaan, Hannukainen veistelee.

Mänttärin jatkaminen Titaaneissa oli siinäkin mielessä hyvä asia, sillä aivan täysin terveellä miehistöllä kotkalaiset eivät pääse lauantai-iltana hyökkäämään KSOY Areenalle vieraaksi saapuvan porilaispumppu Karhu HT:n kimppuun.

Punanuttujen sairastupaa nimittäin miehittävät tällä hetkellä hyökkääjät Panu Laitinen (ylävartalovamma) ja Roope Eerola (yläraajavamma), joiden paluu takaisin tositoimiin tuskin tulee Suomi-sarjan avauskierrosten aikana tapahtumaan.

– Sekä Laitinen että Eerola ovat kumpikin sivussa vielä tovin ja seuraamme rauhassa heidän toipumistaan ”viikko kerrallaan” –periaatteella, titaanimanageri selventää.

Titaaneilla on viimeisimmän kiinnityksen myötä kasassa yhteensä 29 sopimuspelaajan levyinen Suomi-sarjamiehistö, joka pitää sisällään kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 18 hyökkääjää.

– Tällä miehistöllä lähdemme sarjaan, naulaa Hannukainen loppukaneetiksi.

 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20192020!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!