Tommi Frondeliukselle ”Vuoden tekijä” –ansiomerkki!

10.11.2019

Muun muassa Titaanien edustusjoukkueen huoltajana toimiva Tommi Frondelius on palkittu ”Vuoden tekijä” –ansiomerkillä!
Muun muassa Titaanien edustusjoukkueen huoltajana toimiva Tommi Frondelius on palkittu ”Vuoden tekijä” –ansiomerkillä!

Suomen Jääkiekkoliiton seuratoimihenkilöiden ”Vuoden tekijä” –ansiomerkit jaettiin Helsingissä lauantaina 9.11.2019 pidetyssä alueiden yhteisessä palkitsemistilaisuudessa.

HK Titaanit ry:n ja Titaani-Juniorit ry:n osalta Kymi-Saimaan alueen ”Vuoden tekijä” –ansiomerkki vuosimallia 2019 myönnettiin jo hyvän tovin titaaniperheessä vaikuttaneelle Tommi Frondeliukselle.

Aikanaan syksyllä 2013 poikansa Pietun jääkiekkoharrastuksen myötä punanuttujen junioritoimintaan mukaan tullut Frondelius, 41, on toiminut seurassa usean vuoden ajan eri juniorijoukkueiden sekä viimeisimmät kaudet myös edustusjoukkueen huoltotehtävissä.

Kuluvalla kaudella 2019–2020 Tommin huollettavana on niin Titaanien B2-nuorten Mestis-miehistö kuin Suomi-sarjassa pelaava edustusjoukkuekin.

HK Titaanit ry ja Titaani-Juniorit ry onnittelevat Tommia hienon huomionosoituksen johdosta sekä haluavat samalla kiittää siitä pyyteettömästä työstä, jota hän on tähän mennessä tehnyt ja toivottavasti tekee myös vielä pitkään jatkossakin kaakonkulmalaisen jääkiekkoilun eteen!