Titaanihyökkäys kaventuu

8.1.2020

Keskushyökkääjä Miro Mänttäri vaihtaa ainakin toistaiseksi Titaanien pelivermeet Piranhasin vastaaviin.
Keskushyökkääjä Miro Mänttäri vaihtaa ainakin toistaiseksi Titaanien pelivermeet Piranhasin vastaaviin.

Kotkan Titaanit joutuu jatkossa tulemaan toimeen ilman kahta kuluvalla Suomi-sarjakaudella 2019–2020 hyökännyttä pelimiestä.

Kevään Suomi-sarjakahinat kahdella ikävähköllä vierastappiolla edeltävänä viikonloppuna avannut Titaanit menettää riveistään kaksi hyökkääjää, kun sekä Miro Mänttäri että Valtteri Tamminen joutuvat siviilipuolen asioiden vuoksi jättäytymään syrjään Suomi-sarjan arjesta.

Punanutussa syksystä 2013 saakka pelannut ja tähän mennessä yhteensä 111 ottelua niin Suomi-sarjassa, 2. kuin 3. divisioonassakin pelannut sekä niissä kokonaistehot 16+30 summannut Mänttäri ei muuttuneen työtilanteensa vuoksi pysty enää harjoittelemaan saati pelaamaan kotkalaisjoukkueen nykyisen sarjatason vaatimalla tavalla.

Sen myötä 25-vuotias keskushyökkääjä halusi itse viheltää pelin poikki ja siirtyä toistaiseksi voimassa olevalle lainalle 3. divisioonassa pelaavan kotkalaisjoukkue Piranhasin riveihin ylläpitämään peli- ja jäätuntumaansa. Mikäli Mänttärin tilanne työrintamalla kuitenkin kokee toisen radikaalin muutoksen kevään aikana, on hänen vielä mahdollista palata takaisin titaanimiehistöön.

Mänttärin ohella myös opiskelupaikan XAMK:sta saanut sekä sen välittömästi vastaanottanut Tamminen vaihtaa maisemaa, sillä mies muuttaa opiskeluidensa perässä Savonlinnaan ja jatkaa pelaamista Savonlinnan Pallokerhon A-nuorten Mestis-miehistössä.

Kuluvalla kaudella titaanipaidassa debytoinut 20-vuotias laitahyökkääjä ehti syksyllä pelaamissaan 12 Suomi-sarjan runkosarjaottelussa iskeä tauluun kolme (1+2) tehopistettä.

Titaanit tahtoo tämän seurauksena kiittää sekä ”Mänää” että ”Vadea” punanutussa viettämästään ajasta ja toivottaa samalla tsemppiä niin työ- kuin opiskelurintamalle sekä tuleviin koitoksiin!