Titaanipakiston ”kapellimestarille” jatkosopimus!

17.4.2020

Kalle Kolehmaisen silmiähivelevää ”siniviivataidetta” nähdään titaanipaidassa myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2020–2021!
Kalle Kolehmaisen silmiähivelevää ”siniviivataidetta” nähdään titaanipaidassa myös tulevalla Suomi-sarjakaudella 2020–2021!

Kotkan Titaanit on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen viime kauden tehokkaimman puolustajansa Kalle Kolehmaisen sekä hyökkääjä Mikke Lempiäisen kanssa.

Titaanien tulevan Suomi-sarjakauden joukkueen kasaus nytkähti jälleen muutaman napsun verran eteenpäin, sillä viimeisin lisäys punanuttujen sopimuspelaajien joukkoon on päättyneellä kaudella vahvan paluun takaisin kilpajääkiekkoon vuoden mittaiselta sapattivapaalta kotkalaismiehistön päävalmentaja Mika Iltolan houkuttelemana tehnyt Kalle Kolehmainen.

– Tottahan toki tiesin kokemuksesta Kallen potentiaalin peliätekevänä puolustajana, mutta kyllähän miehen todella vahva paluu kuntokiekon parista takaisin Suomi-sarjatasolle pääsi kieltämättä yllättämään, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

Kesken edellisen sesongin jälleen kasvattiseuransa sotisopaan pukeutunut 24-vuotias Kolehmainen nappasi lähestulkoon alusta lähtien harteilleen kotkalaispakiston ”kapellimestarin viitan” ja naputteli sen seurauksena pelaamissaan 28 Suomi-sarjan runkosarjaottelussa tauluun komeat 23 (2+21) tehopistettä, joilla heltisi lopulta punanuttupuolustajien sisäisen pistepörssin voitto.

– Kallen tasoisen ja luonteisen kaverin jatkaminen peräpäämme johtajana sekä kiekollisen pelin priimusmoottorina on eittämättä mieltäylentävä juttu, Hannukainen myhäilee tyytyväisenä.

Kolehmaisen ohella myös toinen edeltävällä kiekkokaudella paluun takaisin titaanipaitaan tehnyt pelimies jatkaa punanutussa, sillä hyökkääjä Mikke Lempiäinen rustasi niin ikään nimensä kasvattiseuransa tarjoamaan yksivuotiseen jatkosopimukseen.

Haminan Kiekkoympyröiden 3. divisioonamiehistöstä hakemansa vauhdin ja kokemuksen ansiosta pienen totuttelun jälkeen myös Suomi-sarjavauhtiin mainiosti sopeutunut sekä paikkansa punanuttujen alemmissa hyökkäysvitjoissa mallikkaasti täyttänyt Lempiäinen, 23, onnistui lopulta kasaamaan tahkoamissaan 36 runkosarjaottelussa tilastoihinsa erittäinkin kelvolliset tehot 5+8.

– Mikke näytti viime kaudella, että mitä voit saavuttaa jos oikeasti tahdot pelata Titaanien edustusjoukkueessa ja olet sen myötä valmis paiskimaan päivittäin hartiavoimin töitä kyseisen päämäärän eteen, sanailee titaanimanageri Hannukainen.

– Nyt kauden meritointuneempana hänestä on varmasti otettavissa vielä enemmän irti valmennuksen taholta ja uskon, että nöyränä kaverina Mikke tulee myös tähänkin mahdollisuuteen kaksin käsin tarttumaan.