Titaanit kiinnitti Laitisen ja Laineen

27.4.2020

Titaaneille tähän mennessä yhteensä 47 Suomi-sarjaosumaa tulittanut Panu Laitinen pukeutuu punanuttuun myös alkavalla kaudella!
Titaaneille tähän mennessä yhteensä 47 Suomi-sarjaosumaa tulittanut Panu Laitinen pukeutuu punanuttuun myös alkavalla kaudella!

Keskushyökkääjä Panu Laitinen ja puolustaja Leevi Laine ovat allekirjoittaneet yksivuotiset jatkosopimukset Kotkan Titaanien kanssa.

Titaanien hyökkäyskalusto vahvistuu merkittävästi, sillä syksyllä neljännen kautensa kotkalaisseuran edustusmiehistössä aloittava punanuttujen oma kasvatti Panu Laitinen on piirtänyt nimikirjoituksensa yksivuotiseen jatkosopimukseen.

– Laitisen nimen saaminen jatkosopimukseen lämmittää totta kai mieltä – hän tullee jälleen olemaan yksi hyökkäyksemme terävimmistä keihäänkärjistä, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen tyytyväisenä.

Vaikeahkon alun edeltävälle Suomi-sarjakaudelle jääkiekkoilun Suomen Cupissa tulleen tällin myötä saanut ja sen seurauksena toipumisensa jälkeen peliään hetken aikaa uomiinsa hakenut 23-vuotias keskushyökkääjä merkkautti lopulta tililleen 35 runkosarjaotteluun ennätystehopinnansa 32 (14+18), joilla heltisi 3. tila niin punanuttujen sisäisessä maali-, syöttö- kuin pistepörssissäkin.

– ”Banjon” viime kausi ei sujunut aivan täysin suunnitelmien mukaan, joten uskon varsinkin mieheltä itseltään löytyvän varastosta melkoisesti nälkää ja näyttöhaluja, Hannukainen sanailee.

– Jos ja kun palaset loksahtavat kohdilleen sekä rinnalle löytyy oikeanlaiset ketjukaverit, en epäile hetkeäkään, etteikö hän ruuvaisi piste-ennätystään aiempaa selkeästi kovempiin lukemiin.

Laitisen lisäksi Titaanit on tehnyt niin ikään yksivuotisen jatkosopimuksen 30 Suomi-sarjan runkosarjakamppailussa tehot 1+3 nakuttaneen puolustaja Leevi Laineen kanssa.

Viime syksynä helsinkiläisen HJK:n A-nuorista Kotkaan pelihommien ohella opiskelemaan saapunut Laine, 22, sopeutui alun opettelun jälkeen mainiosti ”talon tavoille”, ottaen oman paikkansa punanuttujen vakituisesti pelanneesta pakkikalustosta.

– Laine paransi pelaamistaan kokoajan viime kauden aikana, joten jatkosopimuksen teko hänen kanssaan oli lopulta selviö, kommentoi titaanimanageri Hannukainen.

– ”Lefalla” on potentiaalia kasvaa oikein hyväksi yleispuolustajaksi Suomi-sarjatasolla ja sellaisia pelaajia tarvitaan aina jokaisessa joukkueessa.

Titaaneilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä yhdeksän pelaajasopimusta alkavalle Suomi-sarjakaudelle 2020–2021.