”Todella tärkeä lisäpalanen puolustuskalustoomme”

9.6.2020

Edelliskaudella Titaanien ehdottomien kärkipakkien joukkoon noussut Petteri Paajanen pukeutuu myös jatkossa punanuttujen sotisopaan!
Edelliskaudella Titaanien ehdottomien kärkipakkien joukkoon noussut Petteri Paajanen pukeutuu myös jatkossa punanuttujen sotisopaan!

Kotkan Titaanit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen syksyllä kolmannen kautensa punanutussa aloittavan puolustaja Petteri Paajasen kanssa.

Titaanit on saanut kesäkuun alkajaisiksi kiinnitettyä yhden ison lisäpalan pakistoonsa Petteri Paajasen muodossa. Yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Paajanen, 23, aloittaa näin ollen syksyllä kolmannen perättäisen Suomi-sarjasesonkinsa punanutussa.

Viime kaudella entistä suurempaan rooliin titaanimiehistössä noussut savonlinnalaislähtöinen puolustaja iski tauluun 36 runkosarjaottelussa tasan 20 (7+13) tehopistettä ja poimi siihen päälle varsin rouheat 76 jäähyminuuttia.

– Paajanen on todella tärkeä lisäpalanen puolustuskalustoomme – hän on monipuolinen ja oikealla tavalla veemäinen pelaaja, jota vastaan ei ole vastustajien mukava vääntää, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen tyytyväisenä.

– ”Pete” otti edelliskaudella haltuunsa ison pelillisen roolin peräpäässämme ja uskon hänen kehityksensä jatkuvan positiiviseen suuntaan myös edessä olevan kiekkosesongin aikana.

Paajasen ohella Titaanien peräpää saa lisää ”tuoretta verta”, kun viime kaudella punanuttujen A-nuorten Suomi-sarjamiehistön ykkösvahtina kiekkoja koppaillut 19-vuotias Jakob Brandner on kirjaillut puumerkkinsä yksivuotiseen pelaajasopimukseen.

– Brandnerin urheilullisuudesta ja potentiaalista kertoo mielestäni jo paljon se, että hän kuuluu kotimaansa Itävallan alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin – se oli yhtenä suurena syynä sille, miksi halusimme katsoa tämän kortin tarkasti sekä kaverin kanssa sopimuksen tehdä, sanailee titaanimanageri Hannukainen.

– Jakob on isokokoinen (190cm/87kg) ja todella tervepäinen nuori mies, jonka yhteistyö maalivahtivalmentajanamme myös alkavalla Suomi-sarjakaudella jatkavan Tino Turkian kanssa osoittautui menneenä talvena varsin hedelmälliseksi, joten on hienoa, että hän halusi jatkaa kehittymistään kohti suurempia saleja täällä Kotkassa.

Yksivuotisen jatkosopimuksen punanuttujen kanssa allekirjoittaneen Turkian, 29, työnkuvaan kuulunee maalivahtien kaitsemisen ohella jatkossa niin ikään aiemmilta vuosilta tuttu kotkalaismiehistön fysiikkavalmennus yhdessä pääpiiskuri Mika Iltolan kanssa.

– Turkian jatko maalivahti- ja fysiikkavalmentajanamme on mahtava juttu, sillä hänen päivittäin tekemänsä työ on äärimmäisen tärkeää sekä tarpeellista, mikäli haluamme menestyä joukkueena sekä viedä samalla pelaajiemme kehitystä eteenpäin, Hannukainen kommentoi.