Kalle Kolehmaisesta titaanikapteeni!

15.9.2020

Kalle Kolehmainen toimii perjantaina käynnistyvällä Suomi-sarjakaudella titaanimiehistön kapteenina.
Kalle Kolehmainen toimii perjantaina käynnistyvällä Suomi-sarjakaudella titaanimiehistön kapteenina.

Perjantaina taistelunsa Suomi-sarjan runkosarjassa kotikaukalossaan aloittava Kotkan Titaanit on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2020–2021.

Suomi-sarjan runkosarjarypistyksensä kuluvan viikon lopulla käyntiin polkaiseva Titaanit kulkee jatkossa puolustaja Kalle Kolehmaisen komennossa kohti tuulta ja tuiverrusta.

Kasvattiseuran riveissä koko tähänastisen uransa kiekkoillut ja vyölleen yhteensä 101 taistoa kerryttänyt Kolehmainen, 25, oli päävalmentaja Mika Iltolalle erittäin selkeä valinta C-kirjaimen kantajaksi.

– Kolehmainen on peräpäämme iso pelillinen johtaja ja muutenkin jo varsin harjaantuneena pelaajana oiva esimerkin näyttäjä nuorelle miehistöllemme, Iltola kommentoi.

– Vaikkei Kalle ole ehkä se äänekkäin kaveri kopissa saati jäällä, pystyy hän tarpeen vaatiessa ottamaan homman haltuun myös verbaliikan saralla ja tuomaan mielipiteensä tosipaikan tullen esille vähän tylymmälläkin tavalla.

Kolehmaisen adjutantteina toimivat puolestaan varakapteenina jatkava 26-vuotias puolustaja Markus Salminen sekä kapteenikolmikon täydentävä ja niin ikään pakin paikalla operoiva Petteri Paajanen, 23, joka kompensoi räväkällä pelityylillään selkeästi viilipyttymäisempiä kipparikollegojaan.

– Salminen on pakistomme hiljainen isäntä, jonka pelillinen taso ei juurikaan heittele – ”Manen” kokemus ja johtajuus tulevatkin mielestäni parhaiten esille siten, ettei hän tee peleissä liiemmin virheitä, titaanipiiskuri Iltola selventää.

– Paajaselta puolestaan löytyy sopivanlaista fyysisyyttä ja temperamenttia, jollaista jokainen joukkue tarvitsee. Lisäksi ”Pete” pystyy luomaan oikeissa paikoissa oivalla tilannetajullaan ja kierolla savolaisella huumorillaan rentoutta kaikkien tekemiseen.

Perjantai-iltana (18.9.) KSOY Areenallaan ensi kerran kuluvan kauden 2020–2021 osalta sarjapisteistä taisteleva Titaanit hyökkää uuden kapteenitrionsa johdolla kello 18:30 alkaen punanuttujen vieraaksi saapuvan ”paikallisvastustaja” Porvoon Huntersin kimppuun!
 

TITAANIEN KAUSIKORTIT OVAT MYYNNISSÄ KAUDELLE 20202021!

OLE NOPEA JA VARAA OMASI!