Rajoitukset jatkuvat edelleen

28.1.2021


Koronakoordinaatioryhmä totesi Kymenlaakson koronavirustilanteen jatkuvan edelleen leviämisvaiheessa. Ryhmä on jo linjannut alueelliset suositukset ja rajoitukset jatkumaan helmikuun puoliväliin asti.

Alueellinen koronakoordinaatioryhmä ei tehnyt mitään uusia tarkennuksia voimassa oleviin rajoituksiin ja suosituksiin, vaan edellisviikon linjauksella ne ovat voimassa sunnuntaihin 14.2.2021 asti.

Koronakoordinaatioryhmän tiedotteen lisäksi Aluehallintovirasto antoi keskiviikkona (27.1.) määräyksen, jonka mukaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet sekä yleiset kokoukset ovat kielletty helmikuun loppuun asti.

Tämä tarkoittaa sitä, että helmikuun alusta takaisin jääharjoittelun pariin palaavan Kotkan Titaanien jäljellä olevat Suomi-sarjan runkosarjassa pelattavat kotiottelut HC Giantsia (20.2.), Huntersia (26.2.) sekä HCIK:ta (27.2.) vastaan mitellään ilman katsojia.

Koronatilannetta seurataan säännöllisesti alueellisen koronakoordinaatioryhmän ja Kotkan kaupungin valmiusjohtoryhmän toimesta.

Kotkan kaupungin julkaisema alkuperäinen uutinen aiheesta löytyy täältä.