Rasalahti jatkaa punanutussa

10.2.2021

Eetu Rasalahti esiintyy myös jatkossa jäällä titaanipaita päällä. © Hannu Tilus – https://htphoto.1g.fi/
Eetu Rasalahti esiintyy myös jatkossa jäällä titaanipaita päällä. © Hannu Tilus – https://htphoto.1g.fi/

Kotkan Titaanit on solminut ennen vuodenvaihdetta punanutussa Ruotsista lainalla olleen hyökkääjä Eetu Rasalahden kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Tulevana lauantaina (13.2.) Porissa takaisin Suomi-sarjakiekon saloihin palaava Titaanit on tehnyt käynnissä olevan kauden 2020–2021 loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen Ruotsin 2. divisioonassa Stenungsund HF:ssä hyökänneen Eetu Rasalahden kanssa.

– Sorvasimme erittäin mielellämme ”Rasan” kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, sillä hän tuo joukkueeseemme juuri sitä, mitä sieltä Tuomas Pekkosen loukkaantumisen myötä olisi muuten puuttunut eli kärkiosaamista hyökkäykseen ja maalintekoon, toteaa Titaanien manageri Juho Hannukainen.

Rasalahti, 22, on punanutuille entuudestaan jo tuttu kaveri, sillä hän ehti pukeutua kotkalaisjoukkueen sotisopaan lainasopimuksen turvin jo kolmesti ennen koronaviruspandemian marraskuun lopulla aiheuttamaa pelitaukoa ja tehdä kyseisissä koitoksissa neljä (1+3) tehopistettä.

– Koronaviruspandemia on aiheuttanut pelaajamarkkinoilla koko kauden ajan jos jonkinmoista myllerrystä ja nyt muun muassa Rasalahden kohdalla jatkaminen Titaaneissa tuli ajankohtaiseksi, kun Ruotsin jääkiekkoliitto pisti kolmea korkeinta tasoa (SHL, HockeyAllsvenskan ja HockeyEttan) lukuun ottamatta kaikki sarjat säppiin, titaanimanageri kommentoi.

Rasalahden ohella titaanimiehistön pelaajarinkiin kuuluvat loppukauden ajan kotkalaisseuran U22-joukkueessa syksyllä vakituisesti esiintyneet puolustajat Eelis Salovaara ja Arttu Hämäläinen sekä hyökkääjät Eetu Laurinantti ja Simon Brandner, joista Salovaara ja Laurinantti ovat jo ehtineet tehdä debyyttinsä punanuttujen riveissä.

– Emme etsi enää käynnissä olevan kauden osalta aktiivisesti uusia vahvistuksia joukkueeseemme, vaan päätimme mieluummin antaa seuramme omille junioripelaajille mahdollisuuden pelipaikan lunastamiseen edustusmiehistöstämme, Hannukainen selventää.