Holmström jatkaa punanuttujen päävalmentajana!

2.3.2021

Henri Holmström nähdään myös tulevilla kausilla punanuttupurren komentajana!
Henri Holmström nähdään myös tulevilla kausilla punanuttupurren komentajana!

Kotkan Titaanit ja punanuttujen päävalmentajana Suomi-sarjassa viime vuoden joulukuusta saakka toiminut Henri Holmström ovat solmineet 2+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Titaanit matalalennosta takaisin totiseen taisteluun paikasta Suomi-sarjan pudotuspeleihin luotsanneen Henri Holmströmin jatkaminen punanuttupurren komentajana oli lopulta varsin luonnollinen ja helppo ratkaisu kummallekin osapuolille.

Kevääseen 2023 saakka kestävä ja siihen päälle vielä yhden molemminpuolisen optiovuoden sisällään pitävä sopimus antaa 34-vuotiaalle helsinkiläislähtöiselle päävalmentajalle täten ansaitun työrauhan.

– Meillä oli alun perinkin puhe kaksivuotisesta sopimuksesta, johon olemme molemmin puolin saaneet vain entisestään lisää vahvistusta yhteisen taipaleemme aikana, toteaa HK Titaanit ry:n puheenjohtaja Aapo Lampinen tyytyväisenä.

– Holmström on tehnyt haastavista lähtökohdista ja koronaviruspandemian vaikeuttamista olosuhteista huolimatta todella hyvää työtä joukkueen peräsimessä, joten jatkosopimuksen tekeminen hänen kanssaan oli lopulta varsin vaivaton toimenpide.

Hienosti sisään titaaniperheeseen kuluneiden reilun kolmen kuukauden aikana päässyt Holmström on luonnollisesti innoissaan hommien jatkumisesta myös vastaisuudessa kotkalaisjoukkueen peräsimessä.

– Kyllä tässä tyytyväinen voi olla ja omalla tavallaan pienoinen onnistumisenkin tunne on kieltämättä mielessä, kun seurajohdon kanssa yhdessä sovittu ”try-out” johti haluttuun lopputulemaan, Holmström kommentoi.

– Pääsemme nyt rauhassa valmistautumaan toivon mukaan normaaliin kiekkokauteen, jota odotan kyllä suurella innolla – töitä on paljon edessä ja niitä olen myös valmis joukkueen kanssa tekemään, sillä tavoitteena on pelata ensi kaudella ihan jostain muista sijoista, kuin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Holmströmin komennossa tähän mennessä neljä peliä Suomi-sarjassa tahkonnut ja niistä tasan puolet voittanut Titaanit pelaa kuluvan kauden 2020–2021 runkosarjassa vielä kaksi vierasottelua, joissa kotkalaiset iskevät yhteen sekä Järvenpään Haukkojen (5.3.) että Nokian Pyryn (7.3.) kanssa.

Voitto normaalilla peliajalla kummasta tahansa kamppailusta sinetöisi lopullisesti punanuttujen pelien jatkumisen seuran käynnissä olevan kiekkokauden tavoitteeksi asettamissa pudotuspeleissä, joten panokset päätöskierrosten matkataistoissa ovat varsin herkulliset.

– Päällimmäiset ajatukset ovat edelleen tässä päivässä ja edessä olevassa viikossa sekä tulevissa vieraspeleissä, jotka on tarkoitus hoitaa niin, että jatkamme sen jälkeen taistelua pudotuspeleissä, ”Holle” naulaa.

– Tavoite on ollut kokoajan pelata keväällä pudotuspelejä, eikä se ole tässä kuluneiden kuukausien aikana mihinkään muuttunut, säestää punanuttupuheenjohtaja Lampinen.