Ossi Louhivaaran hieno ura päätökseen!

6.4.2021

Titaaneista aikanaan maailmalle ponnistanut ja peräti 17 kautta ammattilaisena kiekkoillut Ossi Louhivaara päättää uransa kuluvaan kevääseen. @ Jiri Halttunen – https://jirihalttunen.fi/
Titaaneista aikanaan maailmalle ponnistanut ja peräti 17 kautta ammattilaisena kiekkoillut Ossi Louhivaara päättää uransa kuluvaan kevääseen. @ Jiri Halttunen – https://jirihalttunen.fi/

Titaanien kasvatti ja kiekkoilijan uransa aikanaan auvoisella 1980-luvulla Titaani-Juniorien hoteissa legendaarisessa Kumiglobenissa aloittanut Ossi Louhivaara päättää ammattilaisuransa kuluvaan kevääseen 2021.

Ossi Louhivaara on kaikkien aikojen eniten SM-liigaotteluita (tähän mennessä 728. 154+168= 332p) historiassa pelannut Kotkan Titaanien kasvatti ja myös ensimmäinen punanutuissa kiekko-oppinsa saanut pelimies, joka on edustanut Suomea aikuisten MM-kisoissa (Praha & Ostrava, CZE 2015).

Ossin, 37, palkintokaapista löytyvät kirkkaimpina saavutuksina kaksi Jyväskylän JYPin riveissä voitettua SM-kultaa sekä kolme SM-pronssia. Lisäksi Ossi on voittanut JYP-paidassa myös kertaalleen sekä European Trophyn että CHL-mestaruuden.

Ossi Louhivaara on aina ollut mitä parhain esimerkki pienille ja miksei myös vähän vanhemmillekin punanutuille siitä, mitä kovalla työnteolla sekä illasta toiseen tapahtuvalla pyyteettömällä joukkuepelaamisella voi jääkiekkoilun saralla saavuttaa – sitä hän tulee olemaan myös tiistaina 13.4.2021 LähiTapiola Areenalla Jyväskylässä päättyvän peliuransa jälkeenkin.

Titaanit kiittää Ossia kaikista niistä hienoista hetkistä ja mielensopukoihin jäävistä muistoista, joista titaaniperhe sai nauttia monien vuosien ajan sekä myös toivottaa onnea ja menestystä miehen uudelle uralle työelämässä!

Linkki toisen JYP-ikonin Kalle Koskisen yhdessä Ossin kanssa tekemään haastatteluun:

Ossi Louhivaaran peliura päätökseen
 

ON VAIN YKSI OSSI LOUHIVAARA – IKUISESTI PUNANUTTU!