Hyökkäysosastolle vahvistusta

29.4.2021

Sentteri Jesse Niinisaari maestroi titaanihyökkäystä myös alkavalla Suomi-sarjakaudella 2021–2022.
Sentteri Jesse Niinisaari maestroi titaanihyökkäystä myös alkavalla Suomi-sarjakaudella 2021–2022.

Titaanit vahvistaa hyökkäyskalustoaan punanutussa jatkavalla Jesse Niinisaarella sekä Kouvolan KooKoon U20 SM-miehistöstä saapuvilla Vili Kolsilla ja Veeti Kaplaksella.

Titaanien joukkueen päämäärä näillä näkymin syyskuun puolenvälin jälkeen käynnistyvälle Suomi-sarjakaudelle 2021–2022 jatkaa tasaiseen tahtiin kasvuaan.

Viimeisimmät nimet Henri Holmströmin luotsaamassa punanuttumiehistössä nimittäin ovat yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Jesse Niinisaari sekä niin ikään yksivuotiset pelaajasopimukset allekirjoittaneet Vili Kolsi ja Veeti Kaplas.

Kotkalaiselle kiekkoyleisölle tutuin kasvo tuoreimmasta sopimushyökkääjätriosta on ehdottomasti jo viime kaudella Titaanien riveissä kiekkoillut keskushyökkääjä Niinisaari, joka otti heti debyyttisesongillaan suuren roolin punanuttujen kiekollisen pelaamisen maestrona.

– Halusimme Niinisaaren ehdottomasti jatkavan riveissämme, sillä hän oli jo viime kaudella tärkeä palanen hyökkäyskalustoamme ja tulee sitä olemaan mitä enenevissä määrin myös vastaisuudessa, toteaa Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen.

Haminan Kiekkoympyröistä maailmalle ponnistanut ja muutamia vuosia myös Titaani-Junioreissa aikanaan kiekkoillut 22-vuotias Niinisaari nakutti pelaamissaan 22 Suomi-sarjan runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tauluun tehot 6+7, joilla hän sijoittui punanuttujen sisäisen pistepörssin 4. sijalle.

– ”Jepu” on perinteinen peliä tekevä sentteri, jonka vahvuudet tulevat parhaiten esiin nimenomaan tarjolla olevassa hyökkäävässä roolissa sekä ylivoimalla niin tilanteiden järjestelijänä ja kuin päättäjänäkin, Hannukainen selventää.

”Saamme sanan varsinaisessa merkityksessä riveihimme kaksi urheilijaa”

Jatkosopimuksen tehneen Jesse Niinisaaren ohella titaanihyökkäys vahvistuu kahdella Kymijoen yläjuoksulta saapuvalla pelimiehellä, kun edelliset kauden Kouvolan KooKoon U20 SM-miehistössä kiekkoilleet Vili Kolsi ja Veeti Kaplas pukeutuvat jatkossa kotkalaisjoukkueen sotisopaan.

– Sekä Kolsi että Kaplas ovat kumpainenkin urillaan eteenpäin pyrkiviä ja kehityshaluisia -sekä kykyisiä pelimiehiä, joille haluamme ilomielin tarjota mahdollisuuden ottaa titaanipaidassa seuraava askel kohti isompia saleja, kommentoi titaanimanageri Juho Hannukainen.

Kaksikosta Kolsilla, 21, on jo aiempaa kokemusta Titaaneissa pelaamisesta, sillä Anjalankosken Kiekon kasvatti ehti edustaa Titaani-Junioreita kausien 2012–2015 ajan ennen siirtymistään KooKoon riveihin, jonka U20-joukkueen varakapteenina päättyneellä kaudella toiminut laitahyökkääjä iski tilastoihinsa yhteensä 20 SM-sarjaottelussa tehot 3+5.

Kaplas, 20, puolestaan on koko tähänastisen uransa kiekkoilut kasvattiseuransa KooKoon sotisovassa, kuuluen kahden viime kauden aikana kouvolalaisten U20-miehistön kärkisentterien joukkoon sekä tekaisten edeltävän sesongin tuoksinassa pelaamissaan 34 SM-sarjaottelussa 14 (5+9) tehopistettä.

– Vili ja Veeti ovat molemmat käyneet KooKoon junioriputken läpi sekä pelanneet viime vuodet kovatempoisessa U20 SM-sarjassa, joten saamme sanan varsinaisessa merkityksessä riveihimme kaksi urheilijaa, jotka tuovat varmasti entisestään lisää tervettä kilpailua ja raikkautta hyökkäysosastollemme, Hannukainen sanailee.