Pelaajasopimuksia jo täysi kymppi

5.5.2021

Kevään pudotuspeleissä tehokkaita otteita esittänyt laitahyökkääjä Rene Hiekkataipale pukeutuu myös jatkossa punanuttujen sotisopaan.
Kevään pudotuspeleissä tehokkaita otteita esittänyt laitahyökkääjä Rene Hiekkataipale pukeutuu myös jatkossa punanuttujen sotisopaan.

Titaanien pelaajarypäs on kasvanut jälleen kahdella lisänimellä, jonka myötä punanutuilla on kasassa jo 10 sopimusta alkavalle Suomi-sarjakaudelle 2021–2022.

Neljättä viikkoa kesäharjoitusten saloihin paneutuva Titaanit on solminut yksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Petteri Paajasen sekä hyökkääjä Rene Hiekkataipaleen kanssa.

Paajaselle syyskuussa käyntiin pyörähtävä Suomi-sarjakausi on järjestyksessään jo neljäs punanutussa, kun taas Hiekkataipale pukeutuu kolmannelle sesongilleen kasvattiseuransa sotisopaan.

– Joukkueen kasauksemme on mielestäni erittäin hyvällä mallilla, kun olemme pystyneet tuomaan julki jo 10 sopimuspelaajan nimet, vaikkei tässä mennä kuin vasta toukokuun ensimmäistä viikkoa, toteaa Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen tyytyväisenä.

Savonlinnan Pallokerhossa koko junioriaikansa viettänyt ja keväällä 2018 Kotkaan jalkautunut Paajanen, 24, on koko Titaaneissa viettämänsä ajan kuulunut punanuttujen runkopuolustajien joukkoon.

Päättyneellä kotkalaisjoukkueen varakapteenin natsoja pelipaitansa rintapielessä kantanut Paajanen on tähän mennessä ehtinyt pukeutua punanuttuun Suomi-sarjan runkosarjassa yhteensä 81 ottelussa ja iskeä niissä tauluun 27 (8+19) tehopistettä.

– Paajanen on kokemuksensa ja johtajuutensa ansiosta erittäin arvokas jatkaja entisestään nuorentuvassa joukkueessamme, Hannukainen sanailee.

– Lisäksi ”Pete” on monipuolisuutensa myötä mitä mainioin pelimies valmennuksemme käyttöön, sillä hän pystyy pelaamaan ja ratkomaan niin ylivoimaa kuin tappamaan jämäkällä puolustamisellaan alivoimaa kellosta pois.

Paajasen tavoin nimensä yksivuotiseen jatkosopimukseen kirjaillut Hiekkataipale, 19, nousi toissakaudella mukaan Titaanien edustusjoukkueeseen, tahkottuaan sitä ennen läpi kutakuinkin koko punanuttujen junioriputken.

Useista loukkaantumisista niin viime kuin sitä edeltävänkin sesongin aikana kärsineen isokokoisen (185cm/87kg) laitahyökkääjän tilastoihin ei sen myötä ole kertynyt kuin vasta kaiken kaikkiaan 17 Suomi-sarjan runkosarjataistoa tehoin 4+3.

– Hiekkataipaleen kohdalla tulee olemaan ensiarvoisen tärkeää, että hän saa nyt hyvän ja ehjän kesäharjoituskauden alle sekä pääsee sen pohjalta selkeästi valmiimpana ottamaan osaa Suomi-sarjan tarjoamiin haasteisiin, titaanimanageri.

– ”Reino” näytti kevään pudotuspeleissä tekaisemillaan tehoilla (2+1), että hänessä on ainesta nousta tulosyksikköjemme pelaajaksi, mutta se vaatii pitkässä juoksussa paljon töitä ja jo aiemmin mainitsemaani terveyttä.

Titaaneilla on nyt kasassa 10 pelaajasopimuksen rypäs alkavalle Suomi-sarjakaudelle 2021–2022, joka sisältää yhden maalivahdin, neljän puolustajan ja viiden hyökkääjän nimet.