Harjoitusotteluohjelma 2021

7.6.2021

Titaanit kohtaa harjoituspelirupeamansa tuoksinassa jälleen tuttuja ja ennakkoon varsin visaiseksi todistettuja vastustajia.
Titaanit kohtaa harjoituspelirupeamansa tuoksinassa jälleen tuttuja ja ennakkoon varsin visaiseksi todistettuja vastustajia.

Titaanit pelaa syksyllä perinteiseen tapaan tukun harjoitus- ja Suomen Cup-otteluita sekä viimeistelee näin pelikuntonsa minttiin ennen syyskuun 17. päivä käyntiin polkaistavaa Suomi-sarjakautta 2021–2022.

Omatoimisella kesäharjoitusjaksolla parasta aikaa hiki hatussa ahertava titaanimiehistö hyppää päävalmentajansa Henri Holmströmin johdolla takaisin jäälle elokuun alussa sekä pelaa tukun harjoitusotteluita ennen syyskuun puolenvälin jälkeen käyntiin polkaistavan Suomi-sarjan runkosarjan alkua.

Titaanien managerina ja joukkueenjohtajana toimiva Juho Hannukainen on sen myötä kasannut punanutuille kaiken kaikkiaan neljä (4) täysimittaista harjoitusottelua sekä jääkiekkoilun Suomen Cup-kahinat sisällään pitävän treenipelirupeaman.

Titaanit iskee elo-syyskuun aikana kamppailtavissa harjoitusotteluissa yhteen erittäin tuttujen vastustajien kanssa, sillä punanutut kohtaavat sekä koti- että vieraskaukalossa alkavallakin kaudella Suomi-sarjassa nähtävät Järvenpään Haukat sekä Porvoon Huntersin.

– Haukat yllätti keväällä varmasti kaikki muut suomisarjakiekkoa seuraavat paitsi itsensä etenemällä aina finaaleihin saakka. Meillä oli edeltävän kauden runkosarjassa erittäin hyviä ja värikkäitä vääntöjä järvenpääläisten kanssa, joten eiköhän sama show taas jatku, kun kiekko putoaa jäähän, toteaa Hannukainen.

– Hunters on jo pitkään kuulunut Suomi-sarjan ”suuriin” ja porvoolaiset ovat muutenkin vuosien saatossa seuloutuneet meille ehkäpä siksi rakkaimmaksi vastukseksi. Saamme varmasti heitä vastaan aikaiseksi jälleen kaksi molempia osapuolia hienosti syyskuussa tapahtuvaa runkosarjan aloitusta silmällä pitäen palvelevaa harjoituskoitosta.

Normaalien harjoitusotteluiden lisäksi vuoden koronatauon jälkeen takaisin kiekkokalenteriin palaava Suomen Cup alkaa totuttuun tapaan Titaanien osalta toiselta ottelukierrokselta, jossa punanutut tulevat mittelemään voimiaan niin Suomi-sarjasta kuin 2. divisioonasta vastaan asettuvien joukkueiden kanssa.

– Onnistuimme viimeksi pelaamaan itsemme Suomen Cupissa 3. kierrokselle ja siitä lähdetään, että se on myös nyt vähimmäistavoitteemme kyseisessä kilpailussa, titaanimanageri naulaa.
 

HARJOITUSOTTELUOHJELMA 2021                


Keskiviikko 18.8.2021, klo 18:30
Titaanit – Hunters @ Kotka

Perjantai 20.8.2021, klo 18:20
Haukat – Titaanit @ Järvenpää

Perjantai 27.8.2021
Suomen Cup 2. kierros

Lauantai 28.8.2021
Suomen Cup 2. kierros

Keskiviikko 8.9.2021, klo 18:30
Hunters – Titaanit @ Porvoo

Perjantai 10.9.2021, klo 18:30
Titaanit – Haukat @ Kotka