Joukkue kasassa sarja-avaukseen

16.9.2021

Titaanit on tällä haavaa pelaajiston osalta valmis aloittamaan Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa perjantai-iltana Hollolassa!
Titaanit on tällä haavaa pelaajiston osalta valmis aloittamaan Suomi-sarjan runkosarjarupeamansa perjantai-iltana Hollolassa!

Suomi-sarjan runkosarjaurakkansa kuluvan viikon perjantaina aloittava Titaanit on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen koeajalla olleen jenkkihyökkääjä Chris Corganin kanssa.

Titaanien riveihin elokuun lopulla liittynyt ja try-outin kautta itselleen sopimusta punanuttuun metsästänyt yhdysvaltalaishyökkääjä Chris Corgan onnistui tehtävässään.

Titaanien päävalmentaja Henri Holmströmin ennakkoluulottomilla otteillaan niin jäätreeneissä kuin harjoitus- ja Suomen Cup-peleissä vakuuttanut Corgan, 26, solmi nimittäin punanuttujen kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen, jonka myötä mies nähdään titaanipaita päällä perjantai-iltana hollolalaisen HC Giantsin vieraana miteltävässä sarja-avauksessa.

– Corgan on vähän kokeneempi kaveri, joka tuo joukkueeseen tietynlaista rutiinia ja hieman erilaisia temppuja, koska hän on koko tähänastisen uransa pelannut rapakon takana, titaaniluotsi Holmström toteaa.

Ennen Suomeen ja Kotkaan saapumistaan Corgan on ehtinyt urallaan kiekkoilla Pohjois-Amerikan eri sarjoissa ja joukkueissa, joista viimeisin oli Michigan Independence Hockey Leaguessa eli MIHL:ssä pelaava Muskegon Voyagers, jonka paidassa jenkkihyökkääjä takoi edelliskaudella 11 otteluun peräti 39 (16+23) tehopistettä.

– Chris ei ole ihan tyypillinen pohjoisamerikkalainen ryskääjä, vaan hän on ennemminkin taitava luistelija, joka tekee todella hyvällä tavalla epätyypillisiä ratkaisuja kiekollisena, kuin mitä taas perinteinen suomalainen pelaaja, Holmström kommentoi.

Corganin kiinnityksen myötä Titaaneilla on nyt kasassa kaiken kaikkiaan 26 pelaajasopimusta, jotka pitävät sisällään kaksi maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 16 hyökkääjää.

Punanuttupiiskuri Holmströmin mukaan tällä ryhmällä lähdetään myös Suomi-sarjan runkosarjaa tahkoamaan, mutta verkot ovat kuitenkin edelleen vesillä mahdollisten lisävahvistusten suhteen.

– Näillä miehillä lähdetään Suomi-sarjaa tahkoamaan, muttei ikinä voi sanoa joukkueen olevan täysin lukkoon lyöty etenkään tässä vaiheessa kautta, ”Holle” sanailee.

– Olemme edelleen hereillä pelaajamarkkinoilla sekä haemme muutamaa täsmähankintaa vielä riveihimme ja jos sellaiset löydämme, niin se on erittäin hyvä juttu.