Kymenlaakson kärkiseurat vahvassa yhteisrintamassa mukaan Urheilukorttiin

9.11.2021Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin.

Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä halutaan lisätä ja monipuolistaa jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä.

Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Tapahtumakalenteriin voi tutustua Urheilukortin mobiilisovelluksessa ja nettisivuilla: https://www.urheilukortti.fi/tapahtumakalenteri/

Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa mukaan valtakunnallisesti noin 100 seuraa, lajiliittoa sekä urheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.

Kymenlaaksosta ensirintamassa kannustamaan omia katsojia käymään toisissakin lajeissa ja uusia katsojia löytämään katsomoihin lähtevät FC KTP, KTP Basket, KooKoo, Kouvot, Kouvolan Ravirata, Sudet Salibandy, Karhulan Veikot, Titaanit, Kouvolan Painijat/Herman Kare, Kymenlaakson Liikunta sekä myös palveluntarjoajana Pyroll Areena.

Kymenlaakson ensimmäisenä urheilukortti tapahtumana toimii koripallon paikallisderby Kouvot – KTP Basket Kouvolassa keskiviikkona 10.11.2021.

– Olemme ilolla mukana urheilukortissa. On hienoa olla tekemässä Kymenlaakson urheilukorttihistoriaa ensimmäisen pelin isäntänä, sanoo Kouvojen toimitusjohtaja Sami Laaksonen.

– Kannustamme kaikkia käyttämään korttia ja toivomme, että innokkaita uusia katsojia tulee myös koriksen pariin!

– KTP-Basket haluaa ehdottomasti olla mukana tällaisessa uudessa hankkeessa, jolla pyritään luomaan helppo tapa tulla tutustumaan muihinkin kuin vain siihen niin sanottuun ”omaan suosikkilajiin”, kommentoi KTP Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström.

– Meillä Kotkassa kausikorttimyynti on ollut kautta vuosien korkealla tasolla ja nyt tällä Urheilukortti-konseptilla madallamme kynnystä tulla seuraamaan huippukorista. Samalla kortin haltija voi hyödyntää etuaan ympäri Suomen alati kasvavasta kortin sisältämästä tarjonnasta.

– Urheilukortin myötä yhteistyö kymenlaaksolaisten urheiluseurojen kesken ottaa aivan uuden askeleen eteenpäin. Kymenlaaksossa on nyt tunnistettu ja tunnustettu se voimavara, joka yhteistyöllä saadaan aikaan, tuumii KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola.

– Toivomme urheilukortin kautta tavoittavamme uusia asiakkaita ja saavamme uusia kohderyhmiä niin jääkiekkokatsomoon kuin muidenkin lajien pariin. Haluamme olla mukana kehittämässä liikuntaa ja urheilua eteenpäinvieviä hankkeita ja siksi olemme mukana.

69 eurolla viisi eri urheilutapahtumaa tai –palvelua

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa.

Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa. Urheilukortin voi hankkia myös työsuhde-edulla.

Mobiilisovelluksen voi ladata maksuttomana mobiilisovelluksena Google Play –kaupasta ja App Storesta. Pääsyliput sisältävän Urheilukortin voi ostaa suoraan mobiilisovelluksesta.

Keskitetty urheilutapahtumien kalenteri tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden löytää uusia lajeja, joita voi käydä seuraamassa. Mobiilisovellus tarjoaa seuroille ja lajiliitoille uuden tavan informoida kuluttajia tapahtumistaan. Tapahtumakalenterista voi mm. etsiä otteluita ja tapahtumia paikkakunta- tai lajikohtaisesti.

– Kymenlaakson Liikunta näkee, että kortti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua itselleen hieman vieraampaankin lajiin paikan päällä tai jopa täysin ennen katsomoissa käymättömälle tutustua viiteen eri lajiin alennetulla hinnalla, toteaa KymLi ry:n toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen toteaa.

– Seurat tarvitsevat uusia katsojia ja tässä monen lajin yhteisessä asiassa olemme halunneet olla mukana tekemässä vahvasti alusta asti.

Lehtinen vinkkaa myös, että lähipäivinä tuleva mahdollisuus ostaa toiselle kortti koodilla on urheilunystävien huikea joululahjaidea.

– Kymenlaaksossa on paljon pääsarjatasoilla pelaavia seuroja, uskon että Urheilukortin myötä kynnys lähteä seuraamaan muita kuin sitä ”omaa” lajia madaltuu selkeästi, selventää Urheilukortti Oy:n yhteysjohtaja Petri Harsunen.

– Missään muualla Suomessa ei näin vahvaa paikallista yhteistyötä ole nähty mitä Kymenlaaksossa nyt tehdään. Voitte olla tässäkin näkökulmassa erittäin ylpeitä seuroistanne!
 

Lisätietoja Urheilukortista:
 

  • Tommi Lehtinen, Kymenlaakson Liikunta ry, toiminnanjohtaja: puh. +358 40 582 6706
  • Petri Harsunen, Suomen Urheilukortti Oy, yhteysjohtaja: puh. +358 50 355 1455