Titaanit teki päätöksiä testipelaajiensa suhteen

17.11.2021

Kuvassa etualalla kaukalon tapahtumia valppaana seuraava Toni-Pekka Hämäläinen nähdään myös jatkossa Vaasan Koulunäkki Areenan jäällä punanuttu päällä.
Kuvassa etualalla kaukalon tapahtumia valppaana seuraava Toni-Pekka Hämäläinen nähdään myös jatkossa Vaasan Koulunäkki Areenan jäällä punanuttu päällä.

Titaanien testattavana olleista hyökkääjistä Toni-Pekka Hämäläinen jatkaa kauden loppuun saakka punanutussa, kun taas Sebastian Karjaluotoa ei enää jatkossa kotkalaisjoukkueen riveissä nähdä.

Lokakuun lopulla Titaanien riveihin saapuneet hyökkääjät Toni-Pekka Hämäläinen ja Sebastian Karjaluoto ehtivät kolme viikkoa kestäneen testijaksonsa aikana antaa riittävästi näyttöjä osaamisestaan punanuttujen päävalmentaja Henri Holmströmille sekä muulle valmennus- ja seurajohdolle.

Sen perusteella Titaanit päätti jatkaa Hämäläisen sopimuksen kattamaan koko käynnissä olevan Suomi-sarjakauden 2021–2022 loppuun saakka, kun taas Karjaluodon osalta pelit punanutussa jäivät tällä haavaa kolmeen.

– Hämäläinen näytti omalla tekemisellään niin harjoituksissa kuin peleissäkin, että hän oikeasti haluaa ottaa paikan joukkueesta sekä kehittyä myös pelaajana ja on sen eteen valmis tekemään hartiavoimin hommia, toteaa Holmström.

– Karjaluodon kohdalla taas haluamamme arjen laatukriteerit eivät täyttyneet, jollaisia odotamme niiltä pelaajilta, jotka joukkueeseen sopimuksen alle otamme.

Hämäläisen kiinnityksestä huolimatta punanutut ovat edelleen valppaina pelaajamarkkinoilla, sillä haussa on vahvistusta niin puolustus- kuin hyökkäyskalustoonkin, mikäli vain sopivanlaiset pelimiehet osuvat kohdalle.

– Pidämme hoksottimet koko ajan päällä ja seuraamme tilannetta, mutta mitään sikaa säkissä emme tule riveihimme ottamaan, Holmström sanailee.

– Pyrimme joka tapauksessa resurssiemme puitteissa vahvistamaan joukkuettamme potentiaalisilla pelaajilla.