Koronapassi käyttöön Titaanien kotiotteluissa!

11.12.2021


Titaanit ottaa käyttöön koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen tarkistuksen Suomi-sarjan kotiotteluissaan sunnuntaina 12.12.2021 pelattavasta Titaanit – Muik Hockey-kamppailusta alkaen.

Etelä-Suomen AVI:n päätöksen mukaisesti Kotkassa otetaan käyttöön kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin 10. joulukuuta alkaen.

Järjestelyn myötä Titaanien kotiottelut ovat jatkossakin mahdollisimman turvallisia sekä vastuullisesti järjestettyjä.

Ainoa muutos aiempaan on koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen tarkistamisen ohella se, ettei Vaasan Koulunäkki Areenan D-päätykatsomo ole Titaanien kotiotteluissa auki.

Muilta osin Titaanien kotiottelut järjestetään täysin normaalin käytännön mukaisesti aikavälillä 10.12.2021 – 12.1.2022.
 

Koronapassi


Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

  • Koronarokotustodistus [kaksi (2) rokoteannosta]
  • TAI testitulostodistus [negatiivinen koronatestitulos max. 72 tuntia aiemmin]
  • TAI todistus alle kuusi (6) kuukautta aiemmin sairastetusta koronavirustaudista


Koronapassin käyttö

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta: kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).

  • Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai paperille tulostettuna. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.
  • Koronapassin esittämistä vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.
  • Koronapassi tarkastetaan kaikilla Vaasan Koulunäkki Areenan sisäänkäynneillä.
  • Koronapassin esittämisen yhteydessä tulee varautua esittämään henkilöllisyystodistuksen.

Vastauksen useimpiin koronapassiin liittyviin kysymyksiin näet kanta.fi -sivustolta tästä linkistä.
 

Muita ohjeita ottelutapahtumiin saapuville


Muilta osin ohjeistukset säilyvät samanlaisina, kuin aiemminkin kuluvalla kaudella. Eli kasvomaskin käyttö ei ole pakollista, mutta kuitenkin vahvasti suositeltavaa alueellisen linjauksen mukaisesti.

Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä sekä WC:ssä on käsienpesumahdollisuus).

Flunssan oireita omaavia katsojia kehotamme puolestaan jättämään saapumatta otteluun.

Lisäksi toivomme katsojien myös saapuvan otteluihin hieman tavallista aiemmin, jotta sisääntulo Vaasan Koulunäkki Areenalle olisi sujuvaa, sillä koronpassin sekä henkilöllisyystodistuksen tarkismistaminen ottaa aina oman aikansa.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VIIHTYMÄÄN VAASAN KOULUNÄKKI AREENALLE JA KANNUSTAMAAN TITAANIT KOTIVOITTOIHIN!