Puheenjohtajan tervehdys

16.12.2021


Jääkiekkokausi 2021–2022 on alkanut Titaanien osalta hieman mollivoittoisesti. Otteet kaukalon puolella eivät ole olleet odotetun kaltaisia, mutta meillä seuran taustajoukoissa on vahva usko paremmasta huomisesta.

Kuluvaksi kaudeksi joukkueemme koki suurimman muutoksen vuosiin ja pelaajien vaihtuvuus edelliskauteen oli huomattava. Useampi entinen pelaaja totesi Suomi-sarjan haasteiden olevan liian suuria ”siviilielämän” vaatimuksien ohella suoritettaviksi ja jäi pois joukkueesta.

Heidän tilalleen löydettiin nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joiden kasvaminen sarjatason vaatimuksiin ottaa oman aikansa. Uskonkin vahvasti, että nimet Korhonen, Salovaara ja Kallio, vain muutamia mainitakseni, tulevat lähivuosina tarjoamaan hienoja kiekkoelämyksiä Etelä-Kymenlaakson kiekkojännäreille.

Koronapandemia on edelleen vaikuttanut toimintaamme, mutta onneksemme nyt syksyllä otteluihimme on saanut päästää katsojia paikalle. Kevään ottelut tyhjille katsomoille aiheuttivat haasteita talouspuolella, mutta onnistuimme ne haasteet selättämään.

Edellisten kahden kauden aikana olemme tiukan kulukuurin myötä onnistuneet saamaan taloutemme tasapainoon ja tänä syksynä saimme viimeiset eurot vanhoista veloistamme kuitattua pois. Kulukuuri jatkuu yhä edelleen, mutta nyt ilman vanhoja rasitteita pystymme hengittämään hieman vapaammin ja suunnittelemaan helpommin tulevaisuuden kehitystyötä.

Tulevaisuus näyttää hieman kaksijakoiselta. Meillä on nuori ja kehityskykyinen joukkue, jonka toivomme muodostavan rungon lähivuosien Titaaneille. Tätä runkoa kehittämällä ja vahvistamalla pystymme toivottavasti nousemaan tulevina kausina kohti sarjamme kärkikahinoita ja tarjoamaan viihdyttävää kiekkoilua katsojille.

Toisaalta katson hieman huolestuneena alueemme junioripelaajien määrää. Sieltä olisi kuitenkin löydyttävä se seuraava sukupolvi, jonka varaan Titaanien edustusjoukkuetta rakennetaan.

Toivoisin yhä useamman pienen ihmisen löytävän tiensä jäähallin uumeniin – jääkiekko on kiva harrastus ja eihän sitä koskaan tiedä milloin Titaaneista putkahtaa seuraava peluri Rasmus Kuparin ja Oskari Salmisen jalanjäljille lajin kirkkaimpiin valoihin.

Joulun tehdessä tuloaan, toivonkin Joulupukin laittavan lahjan Titaaneille matkaan jo hieman etuajassa ja paketista löytyisi maaleja sekä sarjapisteitä, jotka siivittäisivät joukkueemme menestykseen.

Kannattajillemme ja kaikille muillekin toivotan seuramme puolesta jaksamista koronakurimuksessa sekä oikein rauhallista ja hyvää joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2022!


Kiekkoterveisin

Aapo Lampinen,
puheenjohtaja

Kotkan Titaanit
HK Titaanit ry
 

Liitteet