Lisää ottelusiirtoja – koronatilannetta tarkastellaan viikko kerrallaan

10.1.2022


Suomi-sarjan runkosarjan otteluohjelma koki lisää muutoksia, kun myös kuluvan viikon kamppailut on päätetty Suomessa valtoimenaan riehuvan Omikron-virusmuunnoksen ansiosta siirtää helmikuulle.

Maanantai-iltana (10.1.) kokoustaneet Suomi-sarjaseurat päättivät Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antilan johdolla siirtää myös käynnissä olevan kiekkoviikon runkosarjakamppailut helmikuulle.

Vallalla olevan koronatilanteen vuoksi osa joukkueista saa edelleen harjoittella normaalisti sisätiloissa ja pystyisi sen seurauksena myös pelaamaankin pelinsä, mutta kun kaikilla suomisarjalaisilla ei tätä mahdollisuutta ole, tulivat ottelusiirrot jälleen ajankohtaisiksi.

Sen myötä Titaanien kuluvan viikon perjantaina (14.1.) Vaasan Koulunäkki Areenalla alunperin pelattavaksi suunniteltu kotiottelu hollolalaisen HC Giantsin isäntänä sai uuden pelipäivän, joka on perjantai 11. helmikuuta:

PE 14.1. Titaanit – HC Giants => PE 11.2. Titaanit – HC Giants, klo 18:30

Ottelusiirtojen ohella Suomi-sarjaseurat sopivat tarkastelevansa koronatilannetta viikko kerrallaan, jonka myötä seuraava sarjapalaveri on tarkoitus pitää ensi viikon maanantaina 17.1.2022.

Suomen Jääkiekkoliiton tiedote Suomi-sarjaa koskevista ottelusiirroista on luettavissa täältä.